Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damien Comolli, Gustavo transferini neticelendirmek için sabah saatlerinde Marsilya’ya uçtu. (@ajansfenercom)

Comolliye laf atiliyor burda ama onun gibi bir adamimiz yok maalesef.
Adam her gun ucakla biryerlere gidiyor, bizimki de instadan dugun fotolari begeniyor.
Son gunlere dogruda alir bi Mehmet Topal birde Arda Turan.
Bunlar disardan iyi futbolcu filan getiremezler , Babelida besiktastan taniyorlar ondan aldilar.
aylardir Alan, Pato , Modeste pesinde kostular beceremediler , beceriksizliklerinden dolayi Diagneyi aldilar.
Transfer komitesi degismesi lazim , yoksa disaridan filan transferi unutun
Ahahaha fenerajans nedir ya.gustavonun bonservisi 9-10 milyon bu arada

Mensah gelecek ve seri falan gelmeyecekse kalsın

acaba ffp dolayından dolayı avrupa kulüpleri çökmesin diye Kayseriye mi aldırdık Mensah'ı...satış yapalım öyle sizden alırız gibi bir konu mu

Luiz Gustavo fransada 6 milyom brüt maas aliyor. Sözlesmeside 2021 e kadar. Fenerden 3 senelik en az 4 milyon net maas ister. Hayatta alamazlar.

Fenerin transferleri övenleri görüyorum yanılıyorlar.Omurga uğraştıkları kolarov/feyşa veya gustavo/emre/kruse/muriç hepsi sol ayaklı oyuncular dünya üzerinde omurgasını sol ayaklılardan kuran bir takım yok terse dönen toplar,kanat organizasyonları çok zayıf takım olurlar.

@Aydın Aslan Abi bu hikmeti senin ifşa etmeni beklerdim.Bir ara eski aysalcıların yeni terimci olduğunu ifşa etmiştin eski mesajlardan

Luyindama'nın tutacağından emindim Diagne'nin 2 gol attığı bir maçı izlediğimde saha içinde hiç yoktu bizde tutmayacağını daha önce söylemiştim...Mensah'ın tutacağını bizde çok iş yapacağından eminim...Ndiaye gibi tempolu olması dışında ayrıca top tekniği yüksek

Josef veya fejsa dansa Mensahı tercih ederim Şu kampa bir orta saha yetiştirmeliyiz. Yeni orta sahalarımızdan en az biri kamp görmeli yoksa 2012/2013 sezonunda melonun yine sonradan gelip ilk haftalar b.k gibi oynaması gibi bir şey yaşarız. Ayrıca Mensahta potansiyel var. Mental olarak biraz sıkıntılı o da çözülmeyecek düzeyde değil. Yalnız bu transfere max 4 milyon verilmeli

Çaykur Rizespor, Michael Frey'i 1+1 yıllığına kiraladı. (A Spor)

Sivas’a bunların ikinci takımı olduğunu söylüyorduk hep ama bunlar onlardan da beter. Son maçları kümede kalma maçı olsa bile şikecilere maçı verir bu şerefsizler.
Düşmesini istediğim ilk takım belli oldu şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt