Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51013

Feghouli de gitmek isterse sasirmam, adam afrika kupasinin net en iyi topcusu suan. Kesin teklif gelecektir.

Sabri'li BAM'li dönemlere geri dönüyoruz.
.
Diagne gitmezse topun ağzında belhanda değil, feghouli var.

gelecek para 10+ olursa satılır

En yaşlı olandan veya gecen sezona gore performansinda dusus olandan baslayacaklar satmaya.

Isi biliyolar yaw. 12e torresi al. 8e banegayi sat.

banegayla bu kadar uğraşacağımıza 25 yaşındaki oliver torresi alalım.12 milyon bu adam için çok iyi..Bizim ligde çok ciddi fark yaratır.

şu satışlar bir olsa kiralık ve bonservisi elinde olan oyunculardan 3.4 tane kapacaksın.Hangi mevkiler eksik kaldıysa Basacaksın bonservis parasını oliver torres gibi genç adamlara...

Ah ulan şu klübün başında gerçekten işi bilen adamlar olsun bu klüp çağ atlar.
şikecilerin bjknin esamesi okunmaz.

Luyindama'nın opsiyonun parasının yatırıldığı bizzat Belçika gazetelerinde yazıldı. Sorun olsaydı o konuyla ilgili Belçika gazeteleri yazardı.

elime ne geçecek övsem
ben ona sormuştum burada banega'nin ihtimali yok demişti

İşte yanlış biliyorsun gelecek dedi

Aşağıya mesajı bırakıyorum ve bu mesaja rağmen gelip burada Banega olmayacak demiştim diye hava attı.Kendi içiyle çelişen bu adamı sürekli gündeme getirme çabanızı anlamıyorum.Geçmiş dönemde doğru haberler vermiş olabilir ama şuan yalan konuşuyor

Abi Banega icin Fener devrede. 90% biz kaptik. Ama ibne basin cok dillendirdi. Mahmut abi de rica etti, kulliyen yalan yaz foruma dedi. Medyada devre arasi transferlerini onden duyurttugu icin bana, beni takip eden gazeteciler var oldugundan boyle bir sasirtmaya gidelim dedi. Ekran goruntusu de atabilirim, o yuzden gelene kadar cok dillendirmeyelim diye yazdim onu, sana da bilgi geceyim de yalanciya cikmayalim )

lyundima nasıl alınamıyor yav su kadar eksideyiz bukadar eksideyiz denmesinin sebebi zaten kendisi değil mi
bilmediğimiz baska bişey mi var?

Luyindama alındı yav. Millet anlamsız bir panik içinde, birbirini yiyor transfersizlikten. Yeter ki bir KAP gelsin. :D

Tam transferin hareketleneceği zamanda, haftaya askere gidiyorum. Dış dünya ile ilişkimi kesip FM'de 3 hafta tatile almış gibi dönmeyi düşünüyorum. Bezdim 7/24 ağlama duvarına dönen twitter'dan vs. Arada belki 2-3 transfer gelir mis. :D

Bugün transfer haberleri gelmeye başladı.Seri-Mensah-Arda-Emre-Falcao..

Luyindama'nın opsiyonun parasının yatırıldığı bizzat Belçika gazetelerinde yazıldı. Sorun olsaydı o konuyla ilgili Belçika gazeteleri yazardı.
Yahu madem yatirildi niye aciklamiyorsun aciklayinca ne degisecek bekletmenin manasi yokki ayrica kolombiya gazeteleride falcao yaziyor dogrumu sence?

İşte yanlış biliyorsun gelecek dedi

Aşağıya mesajı bırakıyorum ve bu mesaja rağmen gelip burada Banega olmayacak demiştim diye hava attı.Kendi içiyle çelişen bu adamı sürekli gündeme getirme çabanızı anlamıyorum.Geçmiş dönemde doğru haberler vermiş olabilir ama şuan yalan konuşuyor
dogrudur rdas banane özgürden bilmemneden ben bu mesaji görmedim ki. benim gördüklerim de olmayacak dedi çünkü bende sordum hatta
kimseyi övmeye çalışmıyorum yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt