Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm profili
51036

Sözlesmesi gelecek sezon bitiyor ucuza alak

Atletico'da tek mac oynamamis ki .

Oynayip oynamamasi önemli degil ama

Sonucta bu oyuncuyu portekiz liginde atletico madrid’li scoutlar bulmus ve 6 milyon euro’ya transfer edilmesini saglamis

Bi potansiyel görmüsler ki 6 milyon euro vermisler.

Baska bir örnek vereyim,forum’un cogunlugu tarafindan begenilen cezayirli Ismail benaccer’in Arsenal da dogru düzgün maci yok,ayni mensah da oldugu gibi empoli’ye satilmis oyuncu

Benaccer’in gelmesini isteriz cunku oyuncuyu izledik az cok birseyler var bi yetenek oldugu kesin,zamaninda bu yetenegi Arsenal da görmüs ve transfer etmis fakat tutmamis Arsenal da

Aynisi mensah icin de gecerli,gayet iyi bir futbolcu

Dourado gibi daha bir çok kişiyle temastayızdır. Ve kimse duymadan bilmeden el altından yürütülen onlarca böyle oyuncu vardır. İşte ben bu yüzden rahatım Hatırlarsanız Luyindamayı almadan yaklaşık 10 gün önce falan belçika basınında ilgileniyoruz haberi girilmişti. Üstelik ülkeden tek bir muhabirin haberi olmadığı halde inşallah olur dourado ama bizim yönetim bu tranferleri bile bitirememe kabiliyetine sahip Korkuyorum

Oynayip oynamamasi önemli degil ama

Sonucta bu oyuncuyu portekiz liginde atletico madrid’li scoutlar bulmus ve 6 milyon euro’ya transfer edilmesini saglamis

Bi potansiyel görmüsler ki 6 milyon euro vermisler.

Baska bir örnek vereyim,forum’un cogunlugu tarafindan begenilen cezayirli Ismail benaccer’in Arsenal da dogru düzgün maci yok,ayni mensah da oldugu gibi empoli’ye satilmis oyuncu

Benaccer’in gelmesini isteriz cunku oyuncuyu izledik az cok birseyler var bi yetenek oldugu kesin,zamaninda bu yetenegi Arsenal da görmüs ve transfer etmis fakat tutmamis Arsenal da

Aynisi mensah icin de gecerli,gayet iyi bir futbolcu

Mesele iyi topcu olup olmamasi degil ki Atleticolu Mensah tabirini hak etmiyor.Bunu demek istemistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt