Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dourado hayırlı olsun.
Mesele iyi topcu olup olmamasi degil ki Atleticolu Mensah tabirini hak etmiyor.Bunu demek istemistim
Agır bir oyuncu diyorlar

Kayseri’den transfer edilecegi icin yapilan elestirilere yönelik bir mesajdi
Yazildigi gibi 8 milyon’a degil,4-5 milyon’a hayir demem bu transfere isterse erzurumspor’dan gelsin gayet iyi Topcu
Agır bir oyuncu diyorlar
alanyanin merihi aldigi gibi sirf satmak icin aldilar mensahi. yoksa kayserisporda 4m euro ne ararZaten kayseri 3.8e mi ne almıştı 6 dan aşağı vereceklerini sanmıyorum
Radyospora bağlanan ayhan diye biri söyledi.Okaka icinde 10 milyon € istemisler kiralik göndermeye niyetleri yokmuskaynak?
alanyanin merihi aldigi gibi sirf satmak icin aldilar mensahi. yoksa kayserisporda 4m euro ne arar
Devre arası sözleşme imzalayacagiz belhandallahuekber ile sen raat olbelhandayı neden satmıyoruz bu adamda ne buluyorlar anlamıyorum satıp yerine daha efektif enazından duran top kullanan biri alınabilir iyi bir 8 numara için kaynak yaratılabilir bu senede satmazsak önümüzdeki sene muhtemelen yine başa bela olur ve yaşıda ilerlediği için kimse almaz.
Hangi aptal alacak ki?belhandayı neden satmıyoruz bu adamda ne buluyorlar anlamıyorum satıp yerine daha efektif enazından duran top kullanan biri alınabilir iyi bir 8 numara için kaynak yaratılabilir bu senede satmazsak önümüzdeki sene muhtemelen yine başa bela olur ve yaşıda ilerlediği için kimse almaz.