Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22de maci varmis Internacionalin

krali izleyelim

Mesele iyi topcu olup olmamasi degil ki Atleticolu Mensah tabirini hak etmiyor.Bunu demek istemistim

Kayseri’den transfer edilecegi icin yapilan elestirilere yönelik bir mesajdi

Yazildigi gibi 8 milyon’a degil,4-5 milyon’a hayir demem bu transfere isterse erzurumspor’dan gelsin gayet iyi Topcu

Kayseri’den transfer edilecegi icin yapilan elestirilere yönelik bir mesajdi

Yazildigi gibi 8 milyon’a degil,4-5 milyon’a hayir demem bu transfere isterse erzurumspor’dan gelsin gayet iyi Topcu

Zaten kayseri 3.8e mi ne almıştı 6 dan aşağı vereceklerini sanmıyorum

belhandayı neden satmıyoruz bu adamda ne buluyorlar anlamıyorum satıp yerine daha efektif enazından duran top kullanan biri alınabilir iyi bir 8 numara için kaynak yaratılabilir bu senede satmazsak önümüzdeki sene muhtemelen yine başa bela olur ve yaşıda ilerlediği için kimse almaz.

Herkes cabuk adam istiyor ama ön libero bölgesi biraz oturakli oyuncu isi. Orada oynayan adamin riske pek girmemesi gerekir

Kaleci: Okan Koçuk
Yerli Stoper: Mert Çetin
Dos: Dourado
Yerli os: Taylan
Kanat: Emre Mor
Forvet : -
Mitroglou giderse 1 forvet daha
KAÇ tanesi olur???
Edit:4

‑ Brezilya'da UOL muhabiri Jeremias Wernek: "Galatasaray, 25 yaşındaki ön libero Rodrigo Dourado için Internacional ile görüştü. Bonservis bedeli düşündüklerinden yüksek çıktı ancak transferden vazgeçmediler." Sporx

belhandayı neden satmıyoruz bu adamda ne buluyorlar anlamıyorum satıp yerine daha efektif enazından duran top kullanan biri alınabilir iyi bir 8 numara için kaynak yaratılabilir bu senede satmazsak önümüzdeki sene muhtemelen yine başa bela olur ve yaşıda ilerlediği için kimse almaz.
Devre arası sözleşme imzalayacagiz belhandallahuekber ile sen raat ol

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Hangi aptal alacak ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt