Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapacak adam Temmuz'un ortasinda fiyat arastirmaz. Gerekli pazarliklari lig bitmeden yapar sonra patir patir transferleri aciklar. Ben anlamiyorum neden biz her sene böyle "hazirliksiz" yakalaniyoruz.

Lemina diyorlar Seri diyorlar, alacağımız maksimum Mensah. Onu da biz bile 1.5 yıl önce önerdik, Mustafa Kapı oynasın daha iyi.

Sokucam böyle planlamaya.
Biz bunu diyince Kayserili olduğu için istemiyorsunuz diyorlar yeminle bazı taraftarlar akıl tutulması yaşıyor. Yıl içerisinde planımız hazır diyen yönetim dönüp dolaşıyor Mensah'a kalıyor. Sıkıntı Mensah'ın gelmesi değil zaten. Planlama olmaması. Ayrıca Mensah direk alınmış, zorunlu veya öncelik olan opsiyon filan yokmuş. yani başka bir takımda araya girip alabilirmiş. Kayseri ile alakalı böyle bir haber var.

Sparta Pragin lig maci var, Semih ilk 11de

albayrak ve juventus transfer pazarligi: hedefe kilitlendim, önce RONALDOyu istedim vermediler, ya baskan bu ayip ama iyi hatrin kirilmasin ozaman bana DYBALAyi ver, haydaaaa baskan napiyorsun allah askina, iyi tamam bak ama okadar dostlugumuz var, (asil hedef): BENTANCURu ver baskanim bari ihtiyacimiz var inan bana, baskan gülerek: oda satilik degil. albayrak: baskanim bu yaptigin tam bir FAZIA, i love you fatih hodzam, ben dönüyorum tesekkür ederek hepsine okmi :D

.
bbe06e6c3b675aaaefd58144e0cdef1d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diagne ile adem büyük ve onu transfer edenleri biraz bırakıp federer ve djokovic kapışmasına bakın

Bu arada Akbilsporun Ajax ile hazırlık maçı var. Ajax suan 2-1 önde. Dakika 76.

Basaksehir gayet guzel oynuyor. Tabi Ajax kasmıyor da diyebiliriz. Lakin bu sene yine rakip olacaklardir

Luyindama'nın akıbetine yönelik bir soru üzerine S. Rodop: "Luyindama 17'sinde başlayacak olan kampa katılacak."

Dourado izlemedim ama refarasnlar baya iyi gibi. Fakat maliyetli sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt