Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahrez çok özel bir oyuncu ama Fatih Terimin sihirli dokunusu görmüs oyuncular derler ya. Feghouli inanilmaz bir oyuncu olmus su an bütün takimi tasiyor. Ben bunu Galatasarayli oldugum için demiyorum futboldan anlayan herkez rahat görüyordur zaten.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geçen transfer sezonu forumda yasakli kaynak kurali vardi. Fanatik vs paylasmak yasakti. Acaba yine bu kurali koysak nasıl olur. Bir bakmisiz Seri bizde, bir bakmisiz bizde degil, bir bakmisiz uçakta, bir bakmisiz Comollinin karsisinda

Mahrez çok özel bir oyuncu ama Fatih Terimin sihirli dokunusu görmüs oyuncular derler ya. Feghouli inanilmaz bir oyuncu olmus su an bütün takimi tasiyor. Ben bunu Galatasarayli oldugum için demiyorum futboldan anlayan herkez rahat görüyordur zaten.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
feghouli mental acidan biraz daha guclu olsa cok daha iyi yerlerde olurdu

Raşit Altun: "Galatasaray'ın 3 tane orta sahaya ihtiyacı var. Oldukça üst düzey bir oyuncu Jean Michael Seri ama tek başına yetmez. 3 transfer şart." (beIN)

Dogru lafa ne denir? Orta sahasız kaldık.
Bunu görmek için Raşit Altun almaya gerek yok, tribünden ya da sokaktan bir Galatasaray'lıyı çevir aynı cevabı verir. 8 yaşında olan yiğenim Fernando'da gitti en az 2 üsrlt düzey ortasaha gerekir dedi.

Ben Galatasaray başkanı olsam asla bu duyumculara pirim vermezdim
Baktım bilgi kirliliği var
Şakkadanak getirirdim seriyi millet bi şaşırır
Sonra şakkadanak bi de balotelli
Arkasından bi de banega

Tamam takım hazır işte
9w0hM_TB_400x400.png

Bunu görmek için Raşit Altun almaya gerek yok, tribünden ya da sokaktan bir Galatasaray'lıyı çevir aynı cevabı verir. 8 yaşında olan yiğenim Fernando'da gitti en az 2 üsrlt düzey ortasaha gerekir dedi.
Ndiaye'nin gittiğini de unutuyoruz bazen, 3 orta saha bu yönetim ne zaman alacakmış? En onemli transferler bunlar.

Geçen transfer sezonu forumda yasakli kaynak kurali vardi. Fanatik vs paylasmak yasakti. Acaba yine bu kurali koysak nasıl olur. Bir bakmisiz Seri bizde, bir bakmisiz bizde degil, bir bakmisiz uçakta, bir bakmisiz Comollinin karsisinda
Renktaş zaten duyum yok onları da yasaklayıp forumu kapatalım o zaman. Yalan da olsa duyum heyecan lazım ya kuruduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt