Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
feghouli kesin gidici bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli kalsin kalmasi lazim elimizdeki en buyuk yildiz o.feghouli kesin gidici bence
griezmann'in nesi 120m ediyor? Hic begenmiyorum stilini.
Cavani, Suarez, Agüero cok daha klas golcüler bence.
Kapatalım gidelim dükkanı o zamanfeghouli kesin gidici bence
onyekuru olacak bence eğer olmayacak olsaydı hoca geri kafalıyı alırdı bize geldiginde
Emirhan kayseride oynarmi?mustafa kapının teknigi,zekası ve yetenegi fiziğinden üstün.o yüzden oynamalı.az destek lütfen
Yahu bunlar 15m bütçe varken gittiler Diagne'yi alabildiler sadece. Bütçe yok şimdi 3 orta saha mı alacaklar.
Kanat fotvet değilmi o renkdaşAhmet Musa bize ilaç olur mu sizce, bence şu diagne Musa takasında gerçeklik payı var gibi
Bilemiyorum ama EPL, Fransa veya Ispanya'dan iyi bir teklif gelirse gitme ihtimali olabilir. Fernando da gitti sonucta daha az bir paraya.Adam bizde aldigi parayi araplarda anca alir. 3,85 milyon + 150 bin (20 mac yaparsa) + 5000 bin puan primi + 200 bin SL kalma primi aliyor. Rahat 4,5 milyon net aliyor bizde. Bu parayi avrupada anca brüt olarak alir.
Eski dönemin golcüleri çok daha iyiydi ya, cidden bu adamlar çok basit kalıyor onların yanında. Yarım forvet gibi bunlar resmen.
Maci basindan beri izliyorum acaip kotu oynuyor zaten santrafor bile degil kanat forvet bize gelmezAhmet Musa bize ilaç olur mu sizce, bence şu diagne Musa takasında gerçeklik payı var gibi