Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Tamam bunları okuyoruzda sağda solda ben hiç resmi ağızdan ne bizden ne kasımpaşadan bişe duymadım10 bonservis
+3 şamp bonusu
1,8 Kdv
Resmi açıklamada bonuslar yazmıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bunları okuyoruzda sağda solda ben hiç resmi ağızdan ne bizden ne kasımpaşadan bişe duymadım10 bonservis
+3 şamp bonusu
1,8 Kdv
Resmi açıklamada bonuslar yazmıyormuş
İnşallah yalandır net 10 dur sadece benim de temennim o ama öyle diyorlar heryerde yazılı görsel basında.Tamam bunları okuyoruzda sağda solda ben hiç resmi ağızdan ne bizden ne kasımpaşadan bişe duymadım
Keske gsmizde oynasalar ama dusmez buralarafeghouli ve onyekuru fena oynuyor ya
oynar,fatih akyelden daha yetenekli oldugu keisn.oyun görüşü var bi kereEmirhan kayseride oynarmi?
Resmi açıklama haricinde gerisi boş bence zıra vermişlerse bile bunu klubün parasıyla bile yapmazlar özellikle bizde. Sürekli hesap soruyorlar kontrol ediyorlar. O yüzden resmi neyse odur bence 10 sa 10İnşallah yalandır net 10 dur sadece benim de temennim o ama öyle diyorlar heryerde yazılı görsel basında.
hadi insallah oynar iyi performans verirde seneye ya oynatir yada satarizoynar,fatih akyelden daha yetenekli oldugu keisn.oyun görüşü var bi kere
Yok 26.9 milyon euro verdik.