Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat 2 uyumadım.
Bu şerefsizleri eze eze yenicek kadro kurmamız lazım
Emin’im yönetim de bizim gibi düşünüyordur
Hırslı olmalıyız 1-0 öndeyken 1-1 getirdikleri maçı hatırlayın ve hırslanın
Üstelik küme düşme potasında yaptı adamlar bunu
Şampiyonluğa oynasalar neler yapmazlar

Transfer komitesi de bunları düşünmeli daha hırslı olmalı!

Onu yapan ali palabiyik. Fb artik GS in rakibi olacak çapta degil.

marsilya, bir sikeciden medel'i alip diger sikeciye luiz gustavo'yu mu yollayacakmis? ;D

kimin eli kimin cebinde belli degil

FANATİK - NAİM SLİTİ
FANATİK - Batshuayi'de sona gelindi. Oyuncu da sıkıntı yok. Chelsea ile kiralama görüşmeleri devam ediyor.
FANATİK - Mustafa Başkan Falcao için gözü kararttı. Transfer için Ahmet Bulutu görevlendirdi. Bu haber manşetten verildi

FOTOMAÇ - Yılın bombası diye manşetten girmiş. Mancster United in geçen sene 59 milyon avroya alıp beklentiyi karşılayamayan FRED için 2 milyon avro kiralama teklifi yaptık.

Devamı gelecek...

Yönetim ilk transferi transfer komitesinin başına getirmeli ve dışarıya haber gitmemeli bizde duymayalım yeterki işini bilen yabancı dili olan iş bitirici yönetici lazım. Transferlere gelince eğer emre mor da gelmezse resmen büyük hüsran olur başkanın açıkladığı isimi alamıyoruz şaka gibi bir olay ve biz Diagne nin iyi paraya satılmasını ndiaye ve fernando nun yerlerinin dolmasını iyi bir forvet oyuncusunu alınmasını bekliyoruz biz şampiyon olduk bizim oyuncular piyasada iş yapması gerekirken eljif 18 milyon ama diagne gol kralı iken 15 milyona pazarlanamıyor .Gidip mehmet topal arda ile doldurulursa hüsran olur

Su yozgatlı66 denen salakta kendini nimetten sayıyor,geri zekalı herif sanki sizin forumda kripto renkdaslarimiz ortalığı karıştırmıyor. Gerci ben her iki durumu da anlamsız buluyorum ya neyse. Ha bu arada bu salak herifin antudaki bazı yorumları diğerlerine göre daha yere ayak basan cinsten,dusunun digerleri ne durumda.Arada geziniyorum orada hele Mart1907 diye bir tip var,bildigin beynini aldirmis elife 60 milyon az diyor ciddi ciddi adam olmaz bunlaaaar

Seri-Cuellar-Banega orta sahasımı
Allahım sen nasip et

Bu orta saha bırak ligi clde bile tertemiz top oynar çoğu takıma karşı

Ya arkadas ver iste 2,5 milyonu, neyin tantanasini yapiyorlar, baska yerde para sacmayi iyi biliyorlar
Bu cingene pazarligi yüzünden kulüpler bizden beziyor belki. Böyle adama para vermek istemezler ama yedek oturacak cöplere milyon liralar dagitirlar. 1-2 yedek alacagina ilk 11 topcusuna yatir o parayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt