Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HURRİYET - Seri için 1.5 milyon kiralama bedelini sevmeyen Fulham 2.5 milyon avro istemiş. Ali Naci'ye göre Seri'nin alternatifi Josef De Souza
HURRİYET - Mensah istiyormuşuz.

MİLLİYET - Diagne de indirime gitmişiz. Şimdi 13 milyon avro istiyormuşuz.
MİLLİYET - Deniz Türüç için fenerle karşı karşıya gelmişiz.

POSTA - JM Seri Galatasaray'ı seçti. Emre Mor transferi krize dönüştü

SABAH - Banega transferi zora girdi
SABAH - Bülent Timurklenk Emre Mor fırsatı kaçırılmamalı.

SÖZCÜ - Emre Mor sarpa sardı. Seri'nin alternatifleri Mehmet Topal ve Okay Yokuşlu.

STAR - Kaan Ayhan İtalya'ya gidiyor.

TAKVİM - NAİM Slitiyi yazmış. Seri haberini girmiş. Delph Everton'a gidiyormuş. Banega zor demiş. Dünkü hazırlık maçında 27 dakika oynamış.
TAKVİM - Seriye yıllık 3.3 milyon avro teklif ettik. Mariano'nun ayrılmaya niyeti yok.

TÜRKİYE - Burhan Can Terzi Mensah kiralamak istediğimizi yazmış. Ayrıca zorluklar yaşansada Emre Mor Galatasaray'a gelecek.

Forvet transferi yapmamiz icin diagnenin gitmesi gerekir.
Forvet ile ilgili cikan transfer haberlerini sahsen okumuyorum bile.

Cuallar gelebilir sonuc olarak kulubune parayi veren alir. Satmiyoruz gibi bir havada degiller.
Seri cok zor ama olabilir.
Mensahi kesin aliriz sonucta abdur illa bir kazik yedirecek ve coktandir kayseriden bir kazik yemedik.
Orta ikilide oynayacak oyuncularin ikisininde kiralik alacaklarini dusunmuyorum.
Bu yuzden mensah veya cuellar bonservis ile olur olursa.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega bugün Amerika kampına gidiyor. Hadi geçmiş olsun. Alsan gelmesi 15 gün artık.

Forvet için hiç isim geçmiyor. Dagne satılacaksa yerini nasıl dolduracaz acaba. Sanırım Dagne satılmayacak diye planlama yapılıyor, gidersede Kostas oynatılır.
Peki ortasahadaki ihtiyaçların bütçesi nerden gelecek. Sürpriz bir satış olursa şaşırmam. Belhanda yada Marcao gibi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca futbolcuyken kazma diyenler, futbolu bilmiyormuş derim bende. Adam 14 sene oynamış, helikopter ile jübile yapmış nasıl kazma ise...

Bizim medyanin gs haberlerine transferde adi geçenlere inanmıyorum. Bence suprizee var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt