Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Per calmierare il monte ingaggi, la società di Pallotta vorrebbe infatti cederlo in questa sessione di calciomercato. Ma l'ex Siviglia non accetterà qualsiasi destinazione, anzi: dopo il no alla Cina e al Galatasaray, ha fatto capire - riportano indiscrezioni di Calciomercato

Bir kaç gündür forumu takip ediyorum ve söylemeden edemeyeceğim. Yıllardan beri şanlı Galatasarayımız yönetim olarak bir transferi doğru düzgün bir şekilde beceremiyor. Hep son dakikaya kalıyoruz ki son dakikaya kadar yapılan transferler genelde zaten vasat oluyor. Oyuncu alırken değerinin çok fazlasına alıyoruz, satarken çok azına satıyoruz. Yönetim gerçekten çöp şuanda. Bak Fenerbahçeye çatır çatır satıyor beş para etmez oyuncuları. Resmen Anadolu takımlarını biz zengin ettik. Diagne için hala merak eden arkadaşlar varsa kendi görüşüm, bahsedilen fiyatlara kimse almaz onu. O yüzden bence Diagneyi gelecek sezon izleyeceğiz. Son dakika 10 milyon Mensah transferine kalacağız. Tarihin en rezil transfer dönemlerinden biri yaşanıyor. Emre Mor için de iki ucu ..... değnek. Şampiyonlar ligi oynayacak takımsın. Sen en iyi oyuncunu 4,5 milyona satıp Banegayı alamıyorsun. Madem alamayacaksın niye satıyorsun? Yıldızı sönmüş, ne olacağı belli olmayan Emre Mor peşinde koşacağına bir şekilde Diagneyi arabistana itele orta sahaya sattığın kalitede bir oyuncu al. Fernando gibi bir oyuncuyu şu dönem de 15 milyondan aşağı kimse satmaz sana. Ne kadar Fatih Terim de olsa sonuç olarak bu kulüp ona da para ödüyor başına koyacaksın bir sportif direktör yapacak transferlerini. Bu sene saç baş yolduracak fejsa, mesa, deniz gibileri gelirse... Şimdiden geçmiş olsun umarım Mustafa Cengiz, Abdürrahim Albayrak ile beraber klüp menfaati için çeker gider.

Emrenin maasi 2 milyon brüt diyordu ispanyol basini. 1,5 milyon alacagi varsa, belki prim falan da saysak cocuk rahat 7-8 aydir maas almiyor anlamina gelmiyormu? Öyle birsey varsa, Fifay bas vurup serbest kalmazmiydi simdiye kadar?

Maasini biraksin belese gelsin gelmiyorsa gelmesin biktim artik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Rodop Yayini yokmu bugün?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt