Bence sadece devre arası konuşması yapmalıFt sadece takimi yönetse daha iyi olacak gercekten.
Transferler, hazirlik maclari vs hepsi plansiz programsiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sadece devre arası konuşması yapmalıFt sadece takimi yönetse daha iyi olacak gercekten.
Transferler, hazirlik maclari vs hepsi plansiz programsiz.
falcaoyu mu aldık şimdi de
Emrenin menejer Istanbuldan fotomu paylasmis
Transfer Görüsmeleri mert cetin yürütmüs herhalde Ulan saka gibi ya

Top oynarsa tek başına şampiyon yapacak yeteneğe sahip çünkü.Bu Emre Mor’a neden bu kadar dileniliyor hiç anlamam. Bu adamdan bir cacık olmaz ; olamayacağını defalarca bizzat kendisi gösterdi zaten.
Fernando Reges gibi şu takımın bence en kaliteli oyuncusu gönderildi. Yaşı , sakatlıkları sözleşmesi falan derken hadi neyse dedik. Adem ve Emre gibi çok sorunlu futbolcuların peşinden koşturduk. Şu ana kadar transferde skandal işler yapıyoruz maalesef.. Temmuz sonu geliyor asam akıllı bir transfer yok. Geçen sene aklıma geldikçe korkmuyor değilim...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Foto paylasmazsan inanmayiztek ben mi varım yani dışarıdan üye olmadan okuyordum yazılarıda üye de olayım dedim ama biraz fazla cesaret örneği göstermişim sanırım![]()