Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.548
- 11.511
- 1.473
Görüşülen futbolcu olduğunu düşünmüyorum, Diagne satılırsa o zaman bakarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri İtalya yolcusu o da kaçtı. Bizimkiler daha beklesin son gün domateslerden seçeriz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kulübüyle menajeriyle mahkemelik topçu var mı hemen peşine düşelim
hiç kimse alınmasa bile kesin birileri alınacaktır.
almak için değil zaten oyalanmak içinonları almak zor.. kronik sakat ve iyileşmesi tıbben mümkün olmayan oyuncuların peşine düşmeliyiz
Hala Emre Mor bilmem ne başlatmayın ya yapacağınız işe, Forvet ve 2 orta sahamız yok hala boş beleş işler yerin dibine batsın Emre cidden.
Şikecileri kıskanma adına matah bir gerekçe değil üstat.Yemin ederim şikecileri tek bir sebepten dolayı kıskanıyorum..
Oda muhabirlerinden dolayı. Yağız Sabuncuoğlu ve Sercan Hamzaoğlu gibi 2 genç, sağlam muhabirleri var.
Her gün haber yazıyorlar, ve yazdıkları haber 99% doğru.
Bizimlilere bak Allah aşkına. 162 KG Volkan Kılıç, ihtiyar Rodop, dişi çürük Emre Kaplan bir de işsiz Erhan Telli.
Bu okan koc hakikaten futbolu bilmiyor tarafli olmasini gectim adam ne futbol biliyor nede avrupadaki oyunculari taniyor spiker bana bir 6 numara soylesene dedi gattuso dedi adamin tanidigi gattuso var maldinj nesta filan yeni nesili hic tanimiyor