Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandes-Topal'a hazır olun. Hoca yönetime ne kadar erken patlarsa o kadar iyi olacak.

Bugün gelişme olmayacağı malumun ilanıydı beyler. Tahammül gücümüzü revize edip yarından itibaren beklenti içine girelim. Elbet bir şeyler olacak ama Allah bizi Fejsa, Türüç, Topal ve çok zoraki olmadıkça Mensah gibi isimlerden sakınsın.

Diagne gitti mi? Gitmeden futbolculara selam bile veremeyiz. Hayalden kurtulmak lazım.
Gidecek gibide durmuyor açıkçası. Diagne ye bu paraları kimse vermez. 5-7 milyon Euro verecek olan olur olursa belki. O fiyatlara da satmayız

Kiralık+ satın alma optionu ile futbolcu almaya çalışacağız bu gidişle

Emre mor kaybedersek bedelsiz geleceği için ffpsiz maaş+imza 2 senede 4m euro kaybederiz kazanırsak ki bu aralar sıkça kaslı antreman videoları paylaşıyor yorucu parti hayatından sıkılmıştır muhtemelen + Fatih Terim etkisi dortmund celta görmüş 20li yaşların başında bir oyuncuyu 10-20 bandında satıp o parayla bir senelik kadro kurarız ayrıca yerli statüsünde. Emre moru çok istiyorum. Okan kocuk'u da çok istiyorum süper ligde ortalama üstü performans vermiş 23 yaşında yerli bir kaleciyi 450 bin euroya alabiliyorsan alacaksın yedekte ondan daha yaşlı olan ismail çipe mi dursun? Orta saha için ise belhanda gitmiyorsa 1 banega seri tarzı kalitesi belli deneyimli bizi üst seviyeye çıkaracak biri + bir tane de yine 20li yaşların başında henüz üst seviyede oynamamış scout transferi istiyorum ki hem bize süpriz olsun heyecanlanalım hem de ileride bonservis kazanabilelim.
Ayrıca linnes veya marianodan biri kesin olarak gitmeli bonservis kazanmalıyız nagatomo oynayabiliyor şener lig için ortalamanın üzerinde linnes veya marianodan biri bize yeter ha bana kalırsa linnesi 7-8 e satabiliyorsak hemen gitsin alex telles vari bir scout transferiyle orayı kapatalım(guga) hem bonservis hakkımız doğar. Sol bek için ise nagatomo emre ve süleyman luş yeterli gözüküyor. Stoperde ahmet gönderilmeli yedeklerde donk +ışık kaan ogün çalışkan gökay güneye(bu ismi stoper için uygun görmüyorum) güvenilmeli. Kanatlarda jimmy babel emre feghouli yeterli yunus akgün 3 civarına (+pay) satılmalı diagne mitroglou ikisi de giderse tahminen bir ahmed musa gervinho(genç de olabilir) tarzı kanatlarda da oynayabilen forvet + kalitesi tartışılmayacak falcao tarzı bir transfer yapılmalı. 10 numara için emre akbaba uzun bir süre olmayacak transferin son günlerinde deniz türüç 3 civarına biterse gelmeli. Son olarak da yerli orta sahamız yok taylan antalyalı mehmet özcan veya gurbetçi bir orta saha takıma katılmalı ki derinlik yaratabilelim. Bu hamlelerle transfer biterse alternatifli ve güçlü bir Galatasaray izleriz. Mustafa kapı ogün gökay ışık kaan süleyman luş ali yavuz kol + altınordudan aldıģımız genç bir orta saha da vardı ismini unuttum bonus kafa bu isimler de süprizlerimiz olur bir iki tanesini kazanabiliriz bu sene.

SM-A205F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha bir kaç gün önce Fatih Terim orta sahaya 3 adam istiyor diye haberler çıkmamış mıydı? Sayı şimdiden 2’ye mi düşmüş? 31 Ağustos’a kadar 0,5 adama düşer öyleyse sayı..

D_hBjrIXUAAVxQq
15526473642267.jpg

Yarın veya Çarşamba gelişme bekliyorum. Hoca kampa gitmeden önce son bir toplantı yapar ve önemli kararlar verilir büyük ihtimalle.

En azından kamp kadrosuna Emre Mor, Okan falan biri açıklanır diye düşünüyorum.

Bir de Hoca Çarşamba günü konuşur büyük ihtimalle hava alanında röportaj yaparlar illa ki.

Artık konuşması da lazım. Ortalık fena halde karışacak gibi.

Ben hiç bir şey beklemiyorum. Kupa biter Diagne tatile gider, sonrasında bir ortadan kaybolur, gelir 4 yıllık sözleşmem var deyip oynamaya başlar.

renktaşlar dün cezayir milli takımını izlerken
bounedjah diye bir 9 numara var çok beğendim ya
adamı tutamıyorlar fena topçu
bize gelse çok iş yapar

Nagayı yollayıp acil biz alalım alem hücumcu bek görsün

Valla yıldım ben oyuncu falan istemek veya önermekten.

Ne olacaksa olsun şu orta saha ve forvet transferleri gelsin yeter modundayım artık.

Dediğin efsane olur ama bizimkilerin bu işi yapması veya planlamasının imkansız olduğunu ikimizde biliyoruz.

O Cezayirli forvet acayip gerçekten.

Çok mücadeleci bir oyuncu. Her yere basıyor, ikili mücadeleden hiç kaçmıyor, bir bir temasta zor yıkılıyor.

Belki bizim ligde veya CL'de çok gol atamaz ama takım oyununa büyük katkı sağlar.

Bugün gelişme olmayacağı malumun ilanıydı beyler. Tahammül gücümüzü revize edip yarından itibaren beklenti içine girelim. Elbet bir şeyler olacak ama Allah bizi Fejsa, Türüç, Topal ve çok zoraki olmadıkça Mensah gibi isimlerden sakınsın.
Topal feyza ve mensah için nöbet tutacağımız günler de gelecektir elbet

O Cezayirli forvet acayip gerçekten.

Çok mücadeleci bir oyuncu. Her yere basıyor, ikili mücadeleden hiç kaçmıyor, bir bir temasta zor yıkılıyor.

Belki bizim ligde veya CL'de çok gol atamaz ama takım oyununa büyük katkı sağlar.

+ olarak kazma da değil. bir estetiği var. ama alamayız büyük ihtimal pahalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt