Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu gurrpegi fransa ligini yakından takip ediyor herhal, yazdığı bütün oyuncular çok potansiyelli. Şu herifi yazdığından beri arada denk geldikçe videosunu izliyorum. Tam aradığımız orta saha.

Detaylı bir analiz yazısı, kendisi için yazılmış.

Futbol Akademi » Oyuncu inceleme | Cheick Oumar Doucoure

bartug-ortasaha
yusuf erdem gümüş(elit sağbek)
emin bayram-stoper
anıl batın aydın-solbek
hamza akman-ortasaha
göktan ışılak-ortasaha
selman dibek-kanat

Allah yollarını acık etsin:love::love::love::love:

maliyetsiz transfer isteniyorsa
claudio falcao bedelsiz alınır
m.city'den douglas luiz kiralanır
bunlar yeterli
çünkü emre mor gelirse feghouli merkeze çekilebilir
milli takımda merkezde oynadı hep
rotasyon:c.falcao-douglas luiz- belhanda-feghouli-selçuk-donk ve hatta jimmy de olabilir

Diagne Bencede kalir. Giderse yine son günlerinde gider ve forvetsiz kaliriz. Kalmasi en iyisi olur gibi, yapacak birsey yok. Kral ligte en az 25 gol garantí. Bonsservsiz yada kiralik oyunculara yönelmek lazim. Belki Diagne ilk yarida yine bi Kac gol atarsa, devre arasinda araplardan bi teklif gelir cünkü avrupada hic bi takim devre arasinda forvetini satmaz

bck bile transfer yapıyor

maliyetsiz transfer isteniyorsa
claudio falcao bedelsiz alınır
m.city'den douglas luiz kiralanır
bunlar yeterli
çünkü emre mor gelirse feghouli merkeze çekilebilir
milli takımda merkezde oynadı hep
rotasyon:c.falcao-douglas luiz- belhanda-feghouli-selçuk-donk ve hatta jimmy de olabilir
d.luiz'in epl'de bir takıma transferi yakındır.

images

süleyman luştan daha iyi bi solbek geliyo.bu da solbekin emre moru,ömer farugu arkadaşlar.çalım atmadıgı maç yok,fenerlileri canından bezdirmiş.solaçık oynasa neler yapar tahmin bile edemiyorum. @Fatih Hacı @Ahmet Ulukırlı izlediğim bi maçta dikine 4 çalım atmıstı.ömer faruk ve emre mordan daha cok calım atıyo bazen

Tam pır pır bek izlediğim kadarıyla. Savaşcı da. Bakalım inş. Hakkında hayırlısı.

1 yedek stoper, 2 iyi orta saha, ve iyi bir forvet lazım. Albayrakla bunlari alamayız. Yurt içinde kazıklar, anca onları toplar bu.

bu gurrpegi fransa ligini yakından takip ediyor herhal, yazdığı bütün oyuncular çok potansiyelli. Şu herifi yazdığından beri arada denk geldikçe videosunu izliyorum. Tam aradığımız orta saha.

Detaylı bir analiz yazısı, kendisi için yazılmış.

Futbol Akademi » Oyuncu inceleme | Cheick Oumar Doucoure

Detaylı inceleme yapmaya gerek yok Lens altyapısından yetişmiş olması benim için kafi

Bourigeaud-Cyprien-Gbamin-Kondogbia-Thorgan Hazard-Varane-Aurier bu adamları hep alt yapıdan yetiştirip dünya futboluna sundular

Bir bunlar var bir de bunların biraz daha zengin istediği oyuncuları alabilen versiyonu Genk var

Bu iki takımın gençlerine gözüm kapalı güvenirim inanılmaz bir kaşeleri var adamların benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt