Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müzakerelerimiz sürüyor, khk ile geri getireceğiz inş

Mehmet kardeşim tavsiyeler konusuna da yazdım sallayan olmadı. Lütfen bir de klasik smiley ekleyin. Kahkahayla gülmek ya da aşık olmak zorunda bırakmayın camiamızı gülümseyebilelim bazen.

Bu maç bitip Diagne’nin tatili bitmeden buralar hareketlenmez gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rengo Diagne antrenmana katılana kadar transfer dönemi biter.

Cuma 19 temmuz final oynanacak. 2 hafta tatil yapsa, 2 ağustos cuma günü en erkeninden antrenmana katılır.

Yani, ‘Bartali ile görmek lazım’ diyoruz ya, Bartali ile kamp felan geçiremicek.

Galatasaray'ın geçen sezon şampiyonluğunda önemli katkı sağlayan ve sarı kırmızılıların bir yıl daha kiralamak istediği Henry Onyekuru için Napoli devreye girdi.

Belçika basınının haberine göre bonservisi Everton'da bulunan ve İngiliz ekibinde hiç maça çıkmayan Nijeryalı futbolcu ile Napoli ciddi şekilde ilgileniyor.

Transferi bitirmek isteyen Napoli'nin Henry Onyekuru için Everton'a 16 milyon euro teklif edeceği belirtildi.

AQ BÖYLE İŞİN. EVERTON BU RAKAMA SATAR. ONYEKURU NAPOLİYİ İSTEYEBİLİR. MORALİM BOZULDU.

Rengo Diagne antrenmana katılana kadar transfer dönemi biter.

Cuma 19 temmuz final oynanacak. 2 hafta tatil yapsa, 2 ağustos cuma günü en erkeninden antrenmana katılır.

Yani, ‘Bartali ile görmek lazım’ diyoruz ya, Bartali ile kamp felan geçiremicek.

Yok onu demiyorum zaten , bu hıyar final var diye transfer görüşmesi yapmıyor anladığım kadarı ile.
Finalden sonra hızlanır görüşmeleri, netice o zaman alınır.
Süper kupaya yetişemez Diagne öyle görünüyor , kalacak olursa.

Orijinali de burada.

ŞU transfer sezonu çökertti beni. Depresyona sokarlar adamı.

Seri yerine ne zaman daha akla mantığa uygun hedeflere yönelecekler acaba.
Çok mümkün değil gibi .

Onyekuruda kaçtıysa biz bırakalım transferi mransferi abi, kadro geçen seneki takımdan çıkarmadan 5 yer şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt