Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esiti büyük ihtimalle daha önce de menajer William d'avila tarafından önerilmişti Fernando ve Donk elde olduğu için ileri gitmemiştik ama şimdi transferi mümkün olabilir

Fizik olarak çok güçlü mücadelesini sert yapmayı seven bir ön libero eğer Belhanda'nın yanına gündemde adı geçen Banega / Seri tipinde top kullanabilen bir merkez orta saha gelecekse ön libero için doğru isim olabilir Esiti

Ama öyle Fernando kalitesi veya hücum adına çok özel yetenekler beklemeyelim Esiti'den, bir de şöyle artılarını sayacak olursak

+Temaslı oyunu sever, ikili mücadelelerde çok başarılı ki öyle bir fizik gücü var ki adamda Luyindama'dan bile daha güçlü olabilir
+Savaşçı, orta sahadaki pis işlerin hepsini tek başına yapabilir orta sahanın işçisi olur
+Çok çok fazla top kazanır
+Defansif becerisi gayet iyi

Eğer makul ücretler ile kapatabilirsek ben bu transferin gerçekleşmesini isterim

Bu Trabzonuda hersene gazlıyorlar, sonra 3.-4. olunca da başarılı oldu diyolar. Piyasada nekadar 50 binlik adam varsa topladılar. Kulübün önünden geceni soktular içeri :ROFLMAO:

Arda'nın seneye bizde olacağını zaten biliyoruz. Taraftar tepkisini minimuma indirmek için önce diğer transferler açıklanır diye düşünüyorum.

Sevilla, DC United'ın orta saha oyuncusu Luciano Acosta'yı kadrosuna katmak istiyor. (Sky Italia)

Emre Mor'da benim göremediğim ne var acaba ciddi ciddi soruyorum cevap bekliyorum.

Sahip olduğu top kontrol yeteneği başka hiçbir yerli futbolcuda yok. Çok kolay adam geçiyor topla dans halinde fakat süperstar edalarında bencil oynayıp topu ezdiği için yetenekleri bir işe yaramıyor. Bundaki ego Messi de yok.

Şikeciler bi kaleci daha alıcakmış Romen miş. Allah akıl fikir versin.
Beter ol Altay :asd:

Seriyi napoli-roma-milan istiyormuş.. Bir kere bu 3 takımda da forma giyme garantisi yok.. Ayrıca sadece Napoli ŞLye katılıyor diğer 2 takım yok..
Bize gelse hem11 oynaması garanti hem de ŞLye gidiyoruz ama isimsel olarak tabi ki 3 kulüple kıyaslanamayız.. Ayrıca bizde kazandığı net parayı hiçbir yerde alamaz.. Kiralık gelecek zaten çok iyi oynarsa seneye güzel bir takıma transfer yapma şansı bulunuyor..
Seri mantıklı düşünürse bize gelmemesi için hiçbir sebep yok.. Düne kadar drogbalar sneijderler bu formayı terletti mevcut kadrodan da nagatomo fernando ve feghouli kariyer olarak daha önde isimler etiketimiz de gayet iyi
Sadece Milanla belki kiyaslanamayiz. Napoli Roma kim oluyor... Italyanin jimnastikcileri

Brezilyalılara bak bizimkilerden daha çok ciddiye almışlar adamı ölümüne sövüyorlar twitte bayağı iyi oyuncu sanırım. :asd:

Arda'nın parasını kim ödeyecek ya bana biri söylesin bunu.
Fatih Hoca Arda'yı affetse ne yazar?
Adam 4 milyon alıyor o parayı verecek lüksümüz yok hele hele Arda için hiç yok.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru’nun kiralama parasını buna verecekler heralde bedelsiz gelmesi halinde. Onye için 2,5 kira söyleniyordu 1,5 da kendi alsa 4 yapıyor zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt