Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
mor fegin yedeği olur sol tarafı babel kaldıramaz tek başına oraya mutlaka adam alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bartali kabusu olur

Nemi bekliyorum kazma orta saha bekliyorum topu alsin sonra yanindakine versin 10 yil oncenin oyuncusu6 numara diyor defansif orta saha diyor. Ne bekliyosun?
Üzerine o para versin bize.Arda gelmesin, gelirse alacagi maas = Selcugun maasi olmak zorunda.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega + Belhanda formülü başından beri hiç aklıma yatmıyor. Banega tıpkı Belhanda' ya biçilen rol gibi ''8.5 numara'' oynayabilecek bir futbolcu...Banega cidden müthiş bir isim, bazı arkadaşlar yok o yaştaki adama o kadar bonservis verilir mi falan diyorda verilir abi bal gibi de verilir. Yapbozun en önemli parçası bu adam.
Orta sahaya 3 tane adam yiyen zenci koysak ne olacak. Adamda bi kere futbol aklı var. Futboldaki köprü artık 9 10 arasından ziyade 10 8 arasına kaydı. Bunu da en iyi yapabilecek isimlerden biri Banega.
Banega nın gelmesi Belhanda yı da rahatlacak belki. Belhanda ya bakıyorduk arkada ota boka koşan ndiaye vardı baktı top çıkmıyor kendi geliyor du top çıkarmaya. Fernando desen coğu maçta papates ti. O yüzden banega müthiş önemli bir hamle.
Orta sahada ilk başta psikolojik üstünlüğü almamız, topun bizde kalması ve oyunu istediği gibi yönlendirmesi ve tempoyu ayarlaması açısından inanılmaz olacak bizim için.
adam gol atmamaya ant icmisBu Esitinin kariyerinde golü ve asisti yokmuş henüz. Gerçekten spor olsun diye oynamış reyiz.
donk selçuk belhanda lig için yeterli
Mental özellikler muazzam![]()
işte adam olacak topçu
hemen gelsin
Gülüşmelers falandonk selçuk belhanda lig için yeterli
Öncelikli işini iyi yapsin. Orta sahayi ayakta tutsun yeter. Bizim takimin gol problemi oldugunu dusunmuyorum. Gecen sene baya gol attik ama baya da yedik özellikle ilk yari. Cok pozisyon verdik totalde. Gol atacagi zamanlarda olur elbetDefansif ortasaha dedik diye gol atamayan demedik.Adam hücumda hiç yok.Stoperler bile 3-4 gol ortalamayla oynuyor günümüz futbolunda.Ortasaha oyuncusunun kariyeri boyunca gol ve asisti olmaması kabul edilemez.Oynadığı ligde Belçika Ligi.Skora katkının zor olmadığı bir lig
biraz baktım da aston villa istiyormus
Yeni mi nu yahu bu cocugun kafa boyle miydi