Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bu arada Nakamba kadro disi kalmis. Yönetime gitmek icin bastiriyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bilmeden paldır küldür de girmiyor rakibe. pek kart da görmez. ha bide Seri olursa tadından yenmez.Gerçekten adam inanılmaz top kapıyor reis, dediğin gibi tek başına rakibi bozup da topu yeniden kazandırır takıma
İnan STSL standartlarında Esiti'yi atlatıp da Marcao-Luyindama ikilisini geçmek imkansız gibi haydi geçtin kalede Muslera var bu sene ligin ikinci yarısında (Sivas maçını saymıyorum) gerçekten kendi standartlarımıza göre az gol yedik buna birbiri ile daha uyum sağlamış stoper ikilimiz ve önlerine Esiti'yi eklediğimiz zaman yediğimiz gol sayısı geçen senelere göre çok daha aşağıya inecektir
Klasik gsc en ufak biseyde yoneticileri ayni argumanlar ile olumune elestirmekCenk Ergün dönemini ben takip etmedim bile dursun gibi başkan yüzünden ancak yaptığı sözleşmelere bakınca cenk ergun yaptığını herkes yapar önemli olan uygun fiyata oyuncu getirmek ve elindeki oyuncuyu satmak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eleştiri her zaman şarttır eleştiri küçültmez büyütür fb liler gibi polyana değilizKlasik gsc en ufak biseyde yoneticileri ayni argumanlar ile olumune elestirmek
Belhanda çok top kaybı yapıyor ve takımı geriye koşturuyor. Ayrıca çok agresif.
Dediğin gibi Feghouli 10 numara için daha uygun. Emre ne zaman döner bilemiyorum.
Sağ açıkta Emre Mor olmazsa Jimmy Durmaz olabilir. Adem de sağ açık oynayabiliyor.
Ulan gece gece aklıma girdi gene. Bu cocuk nasıl 120m ediyor aklım almadi gitti
Halaa gelirse diyor. Ya sabır ya sabır.Eger gelecek olursa toplu halde senin uzerinde birsey deneyebilirmiyiz rdas?![]()
Vay anasini ayak tenisini profesyonel yapanlar varmis
İyi ki gelmemis çünkü gercek aşkı bulamazdımbizim tudor döneminden beri en önemli sıkıntımız bu ince işleri yapacak bir adamın olmayışı.. baskılı oynadığımız maçlarda bile sarf edilen enerjinin karşılığını alamıyorduk.. eskiden saşa iliç vardı o bile birçok maça etki ediyordu.. özellikle bizim ligde iyi bir 10 numara her zaman avantaj sağlar.. ara pası verecek duran topları adrese teslim yapacak.. sadece bunları yapsa bile birçok maçı aldırır..
aslında mancini bize guillanoyu (fb deki) önermiş zamanında fakat tudor onu değil belhandayı istemiş.. juilyanıoda fırsatçı bir oyuncuydu belhanda yerine o gelseydi daha mı iyi olurdu acaba?
feguli milli takımda sağ kanat mı oynuyor yoksa 10 numara mı?
daha fazla ortada....sağda Mahrez oynuyor....feguli milli takımda sağ kanat mı oynuyor yoksa 10 numara mı?