Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri
Banega
Samatta
Emre Mor
Okan Kocuk

269131.gif

Sabır ama transfer yapacak yani hem alacak hem satacak iyi yöneticimiz yok düşünün şampiyon olan takımın hiçbir oyuncusuna teklif yok bu komedi gibi birşey
Seksomanyak filonun takımı sampiyon olsa yedeğine kadar alıcı bulurdu eminim
Hemde iyi fiyata
İş bitirici 1 tane yönetici olsaydı zaten hocada bu denli gerilmezdi
Oyuncularla kafadan 3.5 4 milyonluk sözleşme yaparsan olacağı o... Hangi takım o oyunculara o kadar para versin?

Eski yönetici Cem Kınay: "Fatih hoca forvete çok önemli birisini alacak. Öyle bir transfer yapılacak ki, yeni sezona stat komple dolu başlayacak. Kombine almayanlar, bu transferden sonra kombine alacak. Fatih hoca Avrupa'da başarıyı çok fazla kafaya takmış durumda." (Radyospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cem Kınay'ı tt de uzun süredir takip ediyorum normalde böyle yorumları olmaz. Demek ki bir isim almış. Valla akıyor bugün haberler :D

Forvet Mario Mandzukic olsa efsane olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce Gurrpegi simdi Mensah

Sanirim Mensahyi bitirdik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

gurrpegi

127

en nefret ettiğim şeyi ikinci kez yapacağım, o yüzden kusuruma bakmayın. bir kişinin ama bir kişinin bile duygularıyla oynamayı düşünmedim. açık açık yazılması gereken şeyleri açık açık yazdım.
(bkz: #2683273" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">jimmy durmaz/#2683273)
(bkz: #2665363" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">valentine ozornwafor/#2665363)
(bkz: #2685592" style="box-sizing: border-box; background-color: transparent; text-decoration: none; color: rgb(168, 0, 2); -webkit-tap-highlight-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);">fernando francisco reges/#2685592)
daha böyle bir sürü örnek var. gizli kalması gereken şeyleri de yazmadım.
bugün yazdığım entry ile ilgili yanılırsam bırakın transfer ile ilgili haber vermeyi, normal tek bir entry bile girmem. ayrıca gizli saklı birisi de değilim. ogunsson kardeşim bir telefon uzaklıkta, pilgrim ve mocuishle ile twitter'dan takipleşiyoruz. hatta pilgrim yemek ısmarlayacak. kocum kosecki de kuruvasan:) velhasıl durum böyle, kırdığım üzdüğüm varsa kusura bakmasın.

edit. darıldığını söylediği için yazıyorum. ilgaz abi ve ben balık yiyecektik ama kaide kendini zorla davet ettirdi:)

16 Temmuz 2019 14:13 ~ 14:49 · gurrpegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt