Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler herkes Seri'nin geleceğini düşünüyor, orta saha için planlamalar falan yapıyorsunuz iyi güzel de ben neden gelme ihtimalini %1 olarak görüyorum? ve içimdeki his beni yanıltmayacağını söylüyor..

O değil de birden bonservisli oyuncular ile haberler çıkmaya başladı. Ya Diagne ya da Belhanda satışı yakın demek ki.

Ekli dosyayı görüntüle 51186

-------Luyindama------Marcao---------
--------------Esiti-----Seri----------------

-------Luyindama------Marcao---------
--------------Esiti-----Seri----------------
-------------------WesleyS---------------

14841174.jpg

Seri nin tercihi bekleniyor gibi haberler olduğuna göre Fulham cephesinde sıkıntı yok, oyuncularının değeri düşmeyecek şampiyonlar liginde oynayacak, seneye eplye çıkarlara yine kullanacaklar

Şu Diagneden kurtulsak her şey daha güzel olacakta işte orta saha transferinin gecikme sebebi adam.

Bence Diagne'yi mümkün oldukça satmamak lazım. Satıp da yerine adam alamama ihtimali de var bu yönetimin.
En azından forvette Diagne oynar diyoruz şuan için.
Forvet alamazlarsa Diagneyi satmazlar, satmazlarda da orta sahaya kiralık oyuncu getirilir, idare edilir bir sezon daha..

Küme düşen bir takım oyuncusunun CL vitrininde olmasından daha fazla ne ister. Seneye lige çıkamasa bile piyasası taze kalır.

Keza Talisca örneği de çok açık.

hayır trtspor da az önce girdi haberi. kendi yorumculuk yaptığı kanaldı sanırım :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt