- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
birkaç tane daha var o adamın fakesi hatta yanlış hatırlanıyorsam evren turhan da gerçek sanıp laf atmıştıhesap feyk imiş rtş. sakinleşebiliriz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birkaç tane daha var o adamın fakesi hatta yanlış hatırlanıyorsam evren turhan da gerçek sanıp laf atmıştıhesap feyk imiş rtş. sakinleşebiliriz![]()
Hayırlısı olsun renkdaş. Daha iyi işler olur inş.Bugün işten istifa ettim moralim çok bozuktu, ama eve gelip Seri haberini alınca herşey yoluna girdi. Galatasaray da olmasa şu dünya boş.
Bugün işten istifa ettim moralim çok bozuktu, ama eve gelip Seri haberini alınca herşey yoluna girdi. Galatasaray da olmasa şu dünya boş.
Sağol renktaşHayırlısı olsun renkdaş. Daha iyi işler olur inş.
Wesley Sneijderin transfer olacağı haber bile bu kadar heyecan yaratmamıştı![]()
Fulham Seri icin 23 Milyon istiyor, menajeri demisti.
Seri Anlaşmasi;
2 Yil kiralik + Zorunlu Satin Alma opsiyonu:
1. Sene: 4 Milyon €. (2019/2020)
2. Sene: 6 Milyon € (2020/2021)
2 Yil sonra FFP bitiyor ve Satin Alma opsiyonu 13 Milyon €. (2021/2022)
Bu 13 Milyonu 2 taksiktle ödeycegiz.
2021/2022; 6.5 Milyon €
2022/2023; 6,5 Milyon €
Hayirli olsun. Kap aciklamasi gibi olmus
Bugün işten istifa ettim moralim çok bozuktu, ama eve gelip Seri haberini alınca herşey yoluna girdi. Galatasaray da olmasa şu dünya boş.
Yalnız eğer gerçekten kiralık miralık
------------------samatta--------------------
Babel - - - - - - - - - - - - - - - feghouli
------------seri--------cuellar(dorudao)
Olursa terim gerçekten avrupa da kupa istiyor demektir. Devre arasında da mariano gider guga gelir oh mis
Kaynak paylaş