Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve mitro ikisi de gider
Balotelli Samatta gelirse ben bi fena olurum ancak

Arda Turan gelmedi mi?

Adami cildirtiyorlar iyice
On liberoda en iyi adamlardan biri gitmis, oteki ortasaha kiralikti geri donmus, adamakilli aldigimiz tek adam babel, dunya 1. lig topcusunu doldurmusuz, bir o kadarinin da pesinden kosuyoruz, konusulan isimler yok mor yok arda yok turuc, bir de seri samatta gibi isimleri servis ediyorlar taraftar oyalansin diye
Bu sezon cok kotu olacak boyle giderse

Ne zaman Uefa'yı Cl'yi zorlarız diyen kadro kurulsa o kadro Avrupa'da bir halt yiyemiyor :)

S.A.

Nasılız Transferdaşlar

GSC Mapushanesinden çıkmış bulunuyorum.

3ae9ec6191488be5b4241b3b5a012604.jpg

Esiti zorunlu satın alma muko olur. Seneye Donk gittiğinde yerine adam hazır olur.

Esiti-Cuellar-Durado

Banega--Seri-Mensah

güzel bir yol çiziyoruz şuan. Şu listeden Banega + 2 isim gelse UEFA'yı finale kadar zorlarız.

"Jean Micheal Seri Milan formasını giymeyecek. Fulham orta saha oyuncusu, Galatasaray için oynamak üzere Türkiye'ye uçacak. Sportmediaset tarafından bildirildiği gibi Seri GS'dan 1 adım ötede: transfer satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleşecek."
Calciomercato

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayatta olmaz kafasıyla yaklaşılan transferlerin gerçekleşme olasılığı her gün gündeme gelen ve kesin gözüyle bakılana göre daha olası geliyor bana. O yüzden Seri'ye inanmamaya Mensah geliyor kafasıyla yaşamaya devam edeceğim!!

muslera
guga luyi mercao naga
cuellar
seri belhanda
feghouli samatta babel

bu kadro kağıt üstünde çok iyi duruyor be yazarken lig başlasa dedim

Esiti zorunlu satın alma muko olur. Seneye Donk gittiğinde yerine adam hazır olur.

Esiti-Cuellar-Durado

Banega--Seri-Mensah

güzel bir yol çiziyoruz şuan. Şu listeden Banega + 2 isim gelse UEFA'yı finale kadar zorlarız.
Taha sen niye Esiti'ye bu kadar taktın :).Veli Yiğit tahminde bulundu sadece.Zaten hoca skorer önlibero istiyormuş

-----------------Muslera------------------
Linnes--Lyundama--Marcao--Nagatomo
-------------------Esiti--------------------
-------------Seri------Banega-------------
Feghouli--------Samatta------Babel(Mor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt