- 13 Ekim 2014
- 108.614
- 58.330
- 4.588
bjk karsisinda oynamisti. Orada gelmistir. yoksa bu kartlar yeni havalimanina özel miKartlar benziyor. Hatta aynısı ama geliş tarihi ne zaman bilemiyorum. Belki daha önce gelmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk karsisinda oynamisti. Orada gelmistir. yoksa bu kartlar yeni havalimanina özel miKartlar benziyor. Hatta aynısı ama geliş tarihi ne zaman bilemiyorum. Belki daha önce gelmiştir.
Kartlar benziyor. Hatta aynısı ama geliş tarihi ne zaman bilemiyorum. Belki daha önce gelmiştir.
bennacer olsa keşke sol ayaklı bi oyuncu lazım orta sahayaBir OS daha lazim. Orta sahamiz bos. Sadece kiralik bir oyuncuya guvenip OS transferini kapatmayiz umarim
fernando ile Seri nin ne alakasi var 6222 cocuklari da soran yok. Seri Ndiaye yerine geliyorBu fenerliler kudurdu. Fernando 1 gömlek daha üstündü diyorlar. İş yapmaz diyorlar.
Kudurun lan kudurun. Daha arkası gelecek.
Her limanın kartı kendine özeldir.bjk karsisinda oynamisti. Orada gelmistir. yoksa bu kartlar yeni havalimanina özel mi
Bu samatha dar alanda is yaparmi sirti donuk oynarmi bjk macinda net uc tane karisun uzerine vurmus izleyenler bilgi verirse sevinirim