Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuya baktim fernandoyu ove ove bitiremiyorlar

Bunlar camia olarak futbol cahili

Herifin mac sectiginden, deplasmanlarda 0 oynadigindan, kaplumbaga temposundan filan bi haberler

Galatasarayin ccogu zaman oynadigi uyusuk futbolun bas sorumlusu ndiayeyle birlikte

Fernando bizdeykende fernandoyu gömüyorlardı. Salak bunlar,bi tanesi çıkmış küme düşmüş takımın oyuncusu diyor sonra Ndiayeyi istiyorlar sanki CL lig şampiyonu oyuncusu

seriden dos olmaz ama oraya güclü fizikli melo gibi adam lazim, cuellar fena olmaz gibi

İnanmak istiyorum ama sonra üzülüyoruz hemen gaza gelmeyelim arkadaşlar.

Seri zor transfer kolay kolay bırakmazlar...

Fakat ortalık karışık Samatta falan İstanbul'da diyorlar garip bir durum var.

İnşallah hepsinden olumlu haberler gelmeye devam eder.

Herifin mac sectiginden, deplasmanlarda 0 oynadigindan, kaplumbaga temposundan filan bi haberler

Galatasarayin ccogu zaman oynadigi uyusuk futbolun bas sorumlusu ndiayeyle birlikte
Fernando ile Seri yi kıyaslayan adamlar net maldır. Ayrıca az ötede havlasınlar.beyinsiz Rodrigezi değerlendirsinler

Ya ne cumasi getirin bu gece bitsin bu is

Gerci cuma mubarek gun hayirli gelir

Ağa yemin ediyorum çiftlik bankın tosunu bu kadar sığırı bir araya getirememistir

Takımdan giden kim olursa olsun takımın en iyi adamını kaybettiler diyorlar

Rodriguez bizdeyken neler diyolardi kral olmuş

Beyler Genk ile besiktas maci icin gelmis olsa kulubun antreman urunleriyle veya takim elbisesi ile gelirdi,bu sekilde gelmezdi bence

Like'lar yağsın.
IMG_20190716_202203.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samatta, Aboubakar, Falcao isimlerinden biri seçecek olsanız maddi olarakta değerlendirseniz tercihiniz ne olur?
Hepsinin bonservisiyle gelecek olduğunu düşünelim
Aboubakar ile Samatta aynı paraya gelecekse Samatta'yı tercih ederim, daha yüksek bedellere satabiliriz, üstüne daha iyi bir takım oyuncusu lakin Samattayı biz kısıtlı izledik, oyun içi süreklilik konusunda sıkıntı yaşayan bir oyuncu ise işler değişir keza büyük maçlarda kayboluyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt