Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samatta ve seri kesinlikle gelmeli

Nokta atisi transferler olur

Emre mor istanbulda denildiginde de yok uc ay once geldi yok fake dendi haber dogru cikti arastirmadan haber yapiyor millet boyle bir duyum varsa medya arastirmali

Seri, Samatta ve Nakamba gelirse sevinçten ağlarım ama hayatta gelmez.
Bu üçü bence de en ideal seçenekler gibi duruyor. Ancak mevcut orta saha oyuncularımızdan birine yağlı müşteri bulup, çok daha iyisini alsak da kafamız rahat etse diyorum. İsmi geçenlerden bu tanıma uyan bir tek Banega var; gitmesini istediğim 'yiğit' anlaşılmıştır herhalde! ;)

51204

Seri gel lan.

FIFA 17'de nice kariyer açmıştım. Takımda balotelli, belhanda,seri,cyprien,plea,sarr falan vardı içimden keşke bunlar bizde olsaydı demiştim yavaş yavaş gerçekleşiyor herhalde :)

Mayısta gelmiş beyler uçaktaki çeket ile havaalanındaki aynı. Niye gelmiş bilmem ama

nakamba antrenmanlara cikmayi boykot ediyormus artik

aston villa 10 mio önermis, köln fazla bulmus vs.

Normalde Fatih Hocam asla sportif direktör ile çalışmaz fakat bu isim Drogba olursa Hocanın memnun bile olacağını düşünüyorum.

Böyle bir çalışma yapsak bir çok transferin ikna süreci yarıya yarıya iner kanaatimce.

Denizi isteme mantığı ne acaba salaklık bildiğin zaten para yok dolu mevkiye 4m veremeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt