Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor kirmizi veriyor comolli Diego Costayla bulusmus. Çok önemli bir orta saha oyuncusu olarak tanitildi ulan hahahahah

Çünkü eksiye düşersen transfer pazarlığında elin zayıf olur.

Senin mantığına göre geçen yıl Emre Akbaba'yı da almadık biz, o da eksiye düşürmüştü hatta Nagatomo bile eksiye düşürmüştü.

Ok teşekkür ettim Keramettin. Ben yine de forumdaki konuya bakayım. İngilizce bir metin vardı.

Anladım. Teşekkür ettim.
Simdi daha iyi bir ornek aklima geldi, Fenerbahce. Onlarin da FFP de bizim gibi al-sat maddesi var. Baktim bu yaz yaklasik 6 milyon euro harcamislar, sattiklari oyunculardan aldiklari para 170.000 € .

Banega ve belhanda nın klasik savunmaya yardım etmeyen 10 numara olmadıklarını varsayarsak hocanın isteği Seri-Banega-Belhanda üçlüsünü kurmak sanırım. Bana kalsa belhandayı da satıp her maç güvenebileceğin bi adam alırım.

diego costa juvenusun sol açığı değil mi fenere niye gelsin

ronaldo forvet oynuyor artık hala sol açık oynuyor olsa tamam derim

ulan gerçi bunlar bir ara mandzukiçi sol açık oynatıyordu ondan olmasın

Potansiyel olarak öyle de sevinenlerin genelinin izlediğini sanmıyorum.

Fulham 30 verdi aldı, Barca istedi vs. gibi durumlardan dolayı iyi olduğu düşünülüyor.

Çok iyi bir transfer olur bizim için ama EPL sezonundaki düşüşünün sebeplerini de iyi analiz etmek lazım.

Nice sezonlarını çok başarılı geçti.

Fulham takım olarak hazır değildi bence EPL'ye ve oraya yüksek bonservis ile giden çoğu oyuncu ilk senelerde bu tarz düşüşler yaşıyor.

Feghouli ne duruma düştü... S. City ile ligin içinde gezdiren, şov yapan Ayew burada kazma ilan edildi ,oynayamadı...

Kalitesini görmeyen futbol izlemesin zaten. Ha bence de Barça seviyesinde değil ama çok çok iyi oyuncu bizim için muazzam transfer.

Hatta yanına şunu da kiralarsak işte o zaman Banega'nın üzüntüsü falan unutulur...

cyprienok.jpg

Seri transferi demek savunma arasına atılacak harika paslar demek. En uçta 2 statik forvetimiz olduğu düşünülürse min 1 tanesinin stil olarak değişeceği demek.

Böyle bir yazı yazmanın tek amacı ileride “Ben demiştim.” demek için sanki.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hayır değil böyle umutlanıp sonra daha fazla sinirleniyoruz. Yönetime gereğinden fazla tepki gösteriyoruz. Oysa bu haberlerin kaynağı onlar değil.
Tek geçer kanıt kap açıklaması şimdi serinin olmadığını düşünelim gelmiş gibi sevinenlerin hepsi büyük hayal kırıklığı yaşayıp yönetime sallıyacak. Bu daha mı iyi sizce.
Ortada daha kesinleşmiş bir şey yok bu kadar sevinmeninde manası yok. Açıklanırsa amenna daha ne olsun.

Simdi daha iyi bir ornek aklima geldi, Fenerbahce. Onlarin da FFP de bizim gibi al-sat maddesi var. Baktim bu yaz yaklasik 6 milyon euro harcamislar, sattiklari oyunculardan aldiklari para 170.000 € .

Bu lisans olayını inan şimdi senden öğreniyorum. @Keramettin TANRIVERDİ nin dediği gibi hem güçsüz gözükmemek hem de lisans çıkartma sorunu yaşamamak için bekliyor olmamız mantıklı. Ama dediğim gibi ben satmadan alamıyoruz kısmını önce satacak artıya geçeceksin ondan sonra alabilirsin olarak biliyorum. Konuya bakayım bi forumdan ya.

Potansiyel olarak öyle de sevinenlerin genelinin izlediğini sanmıyorum.

Fulham 30 verdi aldı, Barca istedi vs. gibi durumlardan dolayı iyi olduğu düşünülüyor.

Çok iyi bir transfer olur bizim için ama EPL sezonundaki düşüşünün sebeplerini de iyi analiz etmek lazım.

O düşüş olayında takıma bakmak gerekiyor en iyi oyuncu bile kötü takımda düşüş yaşayabiliyor. Bence yanlış takım seçiminden ötürü saldı. Leceister'a, Everton'a v.s gitmiş olsa şuan başka bir şey konuşurduk adı da bizimle mümkünatı yok geçmezdi benim görüşüm.

her şeye tamam ama koskoca yılların sol beki diego costaya burada kaleci stoper falan deniliyor bu kadar da cahil olunmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt