- 3 Haziran 2015
- 56.730
- 65.864
- 4.143
Aspor kirmizi veriyor comolli Diego Costayla bulusmus. Çok önemli bir orta saha oyuncusu olarak tanitildi ulan hahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü eksiye düşersen transfer pazarlığında elin zayıf olur.
Senin mantığına göre geçen yıl Emre Akbaba'yı da almadık biz, o da eksiye düşürmüştü hatta Nagatomo bile eksiye düşürmüştü.
Bunlar cidden kafayi yemis orta sahanin beyni nedir ya ahauahajaAspor: fenerbahçe'den diego costa atağı
aykut ince de diyor ki fenerbahçenin ortasahadaki beyni olacak oyuncu sjsjsjjsjsjsjsjs
yalan haberAspor: fenerbahçe'den diego costa atağı
aykut ince de diyor ki fenerbahçenin ortasahadaki beyni olacak oyuncu sjsjsjjsjsjsjsjs
Simdi daha iyi bir ornek aklima geldi, Fenerbahce. Onlarin da FFP de bizim gibi al-sat maddesi var. Baktim bu yaz yaklasik 6 milyon euro harcamislar, sattiklari oyunculardan aldiklari para 170.000 € .Anladım. Teşekkür ettim.

Potansiyel olarak öyle de sevinenlerin genelinin izlediğini sanmıyorum.
Fulham 30 verdi aldı, Barca istedi vs. gibi durumlardan dolayı iyi olduğu düşünülüyor.
Çok iyi bir transfer olur bizim için ama EPL sezonundaki düşüşünün sebeplerini de iyi analiz etmek lazım.
2 hafta önce patron ile kapıştık, biraz daha zamanım olunca atarım buraya. Transfer haberlerinden daha heyecanlıdırM
Ooo muzo nassın karşim hiç havadisin olayın yok artık özletiyosun
Hayır değil böyle umutlanıp sonra daha fazla sinirleniyoruz. Yönetime gereğinden fazla tepki gösteriyoruz. Oysa bu haberlerin kaynağı onlar değil.Böyle bir yazı yazmanın tek amacı ileride “Ben demiştim.” demek için sanki.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Simdi daha iyi bir ornek aklima geldi, Fenerbahce. Onlarin da FFP de bizim gibi al-sat maddesi var. Baktim bu yaz yaklasik 6 milyon euro harcamislar, sattiklari oyunculardan aldiklari para 170.000 € .
Potansiyel olarak öyle de sevinenlerin genelinin izlediğini sanmıyorum.
Fulham 30 verdi aldı, Barca istedi vs. gibi durumlardan dolayı iyi olduğu düşünülüyor.
Çok iyi bir transfer olur bizim için ama EPL sezonundaki düşüşünün sebeplerini de iyi analiz etmek lazım.
Aynen kankadiego costa juvenusun sol açığı değil mi fenere niye gelsin
ronaldo forvet oynuyor artık hala sol açık oynuyor olsa tamam derim
ulan gerçi bunlar bir ara mandzukiçi sol açık oynatıyordu ondan olmasın
savunma arasına atılacak harika paslar demek belhanda demekSeri transferi demek savunma arasına atılacak harika paslar demek. En uçta 2 statik forvetimiz olduğu düşünülürse min 1 tanesinin stil olarak değişeceği demek.