Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir, detaylari bilmiyorum renktas. Lakin koca forumda ozel Özgüre laf atmak icin giriyor izlenimi vermisti kendisi. Boyle kisiler sonra foruma küsüyor vs. Levent abiyede aynisi yapildi. Kendi acimdan gerek gormedigim icin bu yazimi paylastim
Aman sakın Özgürle alakalı birşey söyleme sonra seni yerler burda yönetimin özgüre alerjisi var

Mensah saçma olur Banega gelmiyorsa Cuellar'a çökelim Seri 8 oynar.

@timblnt: "Milan'ın Seri'yle anlaşamamasının nedeni, hiçbir transfere artık yıllık 2.5 milyon €'dan fazla vermeme kararı almaları. Seri, G.Saray'dan 3 milyon €'dan az almaz. G.Saray transferde sona yaklaştı gibi gözüküyor. İyi bir fırsat transferi olur"

[BeIN Sports]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligde sadece 1 gol atabilen Slimani sığırı 4,5 milyon aldı şikecilerden. Seri’yi 3-3,5k yıllık ücretle alırsak net olarak çok iyi bir iş olur.

Nice sezonlarını çok başarılı geçti.

Fulham takım olarak hazır değildi bence EPL'ye ve oraya yüksek bonservis ile giden çoğu oyuncu ilk senelerde bu tarz düşüşler yaşıyor.

Feghouli ne duruma düştü... S. City ile ligin içinde gezdiren, şov yapan Ayew burada kazma ilan edildi ,oynayamadı...

Kalitesini görmeyen futbol izlemesin zaten. Ha bence de Barça seviyesinde değil ama çok çok iyi oyuncu bizim için muazzam transfer.

Hatta yanına şunu da kiralarsak işte o zaman Banega'nın üzüntüsü falan unutulur...

cyprienok.jpg
Cyprien de o performansında önemli bir etken deniliyordu hatta Belhanda bunlar sayesinde çok iyi sezon geçirdi yorumları vardı geldiğinde.

Seri'yi Barcelona ile adı geçtiği dönemlerde beğenirdim zaten, son Nice sezonunda da iyi oynamıştı.

Hayır değil böyle umutlanıp sonra daha fazla sinirleniyoruz. Yönetime gereğinden fazla tepki gösteriyoruz. Oysa bu haberlerin kaynağı onlar değil.
Tek geçer kanıt kap açıklaması şimdi serinin olmadığını düşünelim gelmiş gibi sevinenlerin hepsi büyük hayal kırıklığı yaşayıp yönetime sallıyacak. Bu daha mı iyi sizce.
Ortada daha kesinleşmiş bir şey yok bu kadar sevinmeninde manası yok. Açıklanırsa amenna daha ne olsun.
Aga çıkarlar yalanlarlar o zaman. Körler mi sağırlar mı.

Esiti gelmedimi daha

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt