Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman sakın Özgürle alakalı birşey söyleme sonra seni yerler burda yönetimin özgüre alerjisi var
Özgür'ün foruma duyum konusunda yazmasını sağlayan ilk kişi benim yahu, ne yönetimin alerjisi olacak. Böyle bilmediğiniz konularda boş boş algı yaratmayın.

Bu lisans olayını inan şimdi senden öğreniyorum. @Keramettin TANRIVERDİ nin dediği gibi hem güçsüz gözükmemek hem de lisans çıkartma sorunu yaşamamak için bekliyor olmamız mantıklı. Ama dediğim gibi ben satmadan alamıyoruz kısmını önce satacak artıya geçeceksin ondan sonra alabilirsin olarak biliyorum. Konuya bakayım bi forumdan ya.
Geçen seneki Akbaba transferinin basın toplantısında başkan aynen şunları söylemişti.
" şu an 3 milyon euro eksideyiz. 31 Mayıs 2019 a kadar bu durum değişmezse 3 milyon euro daha ceza oderiz"
Olay bundan ibaret benim.benim.anladigim. Ancak yönetim UEFA ya karşı iyi bir izlenim bırakmak istiyor. Başkanin bu konuyla ilgili her konuşmasında buna vurgu vardi.

Özgür'ün foruma duyum konusunda yazmasını sağlayan ilk kişi benim yahu, ne yönetimin alerjisi olacak. Böyle bilmediğiniz konularda boş boş algı yaratmayın.
Yazmıyoruz ama herşeyi takip ediyoruz ve olanları görüyoruz. Senin Özgür'e karşı olmaman yönetimin genel olarak karşı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Öncelik kesinlikle seri olmali

Bu transferi gerceklestirmek icin yogun bir sekilde calisilmali

Gercekten nokta atisi olacak

ALİ NACİ

%100 Seri bitti diyemeyiz. Fulham ikna edilmeye çalışılıyor. Belki 1.5 milyonluk teklif artırılabilir.

bu okan kocuk iyi kaleci mi
turkiyede hic bir genc kaleci icin kotu dendigini duymadım gerci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt