Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naciye yeni bilgi gelmemiş gibi.seri ile anlasıldı,bu hafta biter dedi

Burak Yılmaz, Lecce ile anlaşmaya yakın. İtalyan ekibi, Beşiktaş'a 1.5 milyon euro teklif etti. (via @DiMarzio)

o degilde esiti ile seri oynarsa önlerinde belhandaya bile razı olurum

Mensah bahsettiğiniz kadar kötü oyuncu değil hatta Paşa döneminde takipte kalıp 2.5a alabilecekken alsaydık iyi iş yapmış olurduk.

Potansiyeli 10 milyon euro çünkü.

Ali Nacinin dediklerini tekrarliyorum: Seri Galatasaray flörtünün altini çizelim. Ama bugün basinda çiktigi gibi ‚Bitti‘ diye birsey yok. Oyuncuyla anlasildi Fulham ikna edilmeye çalisiyor Galatasaray. 1.5 Milyonluk teklif yükselebilir dedi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Beşiktaş Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli: "Rakiplerimiz transferde şampiyon olurken, Beşiktaş ise hep sahada şampiyon oldu. Beşiktaş’ın forması bile üçüncülük için yeterli."

Seri transferi feghouli,emre mor ya da banega transferine benzemez hemen işin bitirilmesi gerekiyor,bu transferler gibi iş uzarsa elimizden kaçar. Yönetime hiç güvenemiyorum ben bu konuda.

Ali Nacinin dediklerini tekrarliyorum: Seri Galatasaray flörtünün altini çizelim. Ama bugün basinda çiktigi gibi ‚Bitti‘ diye birsey yok. Oyuncuyla anlasildi Fulham ikna edilmeye çalisiyor Galatasaray. 1.5 Milyonluk teklif yükselebilir dedi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bu hafta biter dedi seri için ama önemi yok.banega için yazdıklarını da biliyoruz : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt