Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kdar çok övdünüzki heyecanlanmaya başladım şu seri için inş yararlı olur bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ali naci temkinli,çünkü yeni bilgisi yok.nevzatın da bilgisi yok.bilgisi olan konusur.ali naci banega için bitmek üzere dediğinde çuvalladı

Şimdi sıra vakit kaybetmeden onyekuru yu kiralayıp garantiye almakta..Onyekuru takım icin çok çok önemli..Onyekuru banega seri..sonra diğer yerler forvet vs...

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.

Önemli olan Seten bilgileri nerden ve Kimden aliyor? Seten bos yere yazmaz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gs store İstanbul bölge müdürünün dediğine göre ozornwafor un açıklandığı gün banega formaları sipariş geçilmiş sonra durdurmuşlar. Ama oda neden olduğunu bilmiyor. Stokta birikmiş hazırda baya forma varmış.

yabancı kaynaklardan,gurpegiden,setenden,ligue 1 hesabından haber bekleyin derim.muhabirlere güvenmeyin.

mustafa cengiz emre mor'da kap bekliyoruz dedi sonra uyduruk bi twitter hesabi yönetimi rezil duruma düsürdü

yönetim transferi bitirdik diye saga sola haber salinca muhabirler napsin

adamlara gelen bilgi bu yöndeyse napsinlar

gidip arap diyarinda cin'de falan abdürrahimleri gördük ama bi alan denilen spastigi getiremedi

yönetim cok beceriksiz dis transferde. cenk ergün yüksek fiyattan alsa da is bitirebiliyordu

Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis: "Fenerbahçe'den Eljif Elmas transferi bu hafta tamamlanacak ve sonra açıklayacağız." (ADL)

ALİ NACİ tam Banega Emre Mor Sametta'yı konuşacaktı yayın koptu. Birazdan baglanır herhalde.

Beyler Bu Ligue1 dediginiz sayfa Fan sayfasi yahu. Yapmayin etmeyin.

Su an en önemli Kaynak seten

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt