Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALİ NACİ

Emre Mor ile geçen hafta pazartesi günü İstanbul'da görüşüldü ve bir mutabakata varıldı. Fatih hoca ile görüşmüş hatalarımdan ders aldım demiş. İlk önce kiralık olarak kadroya katılmak istenmiş. Emre ile Fatih hoca konuşunca, hoca bonservis ile alınmasını istemiş. Ben bunu adam ederim. İleride para kazanırız demiş.

Bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. Galatasaraylı yetkiler cüzi bir rakama transfer biter diyorlarmış. Emre Mor'dan menejerlik şirketi ile olan sorununu çözmesi istenmiş. Cuma gününe yetiştirmek için çalışılıyor muş.

Banega için Sevilla istekli değil. Sevilla TD'si göndermek istemiyor. Baneganın menejerinden gelecek bir haber bekleniyor muş. Banega'nın menejerinin Sevilla yetkilileri ikna etmesi bekleniyormuş. Oyuncu ile anlaşılmış. Uzun bir transfer süreci olacak Banega için

Diagne avrupada devam etmek istiyormuş fakat AVRUPADAN bir teklif gelmemiş. Ali Naciye göre Diagne için 2 haftada daha beklenebilirmiş.

ALİ NACİ'NİN SÖYLEDİKLERİNİ AKTARDIM.

GAZETECİ
@DuyumcuAbiniz
·
21 Min.
Seri 1 sene kiralık Galatasaray da! 2 mio kiralık ücreti yıllık 3 mio yakın bi bedel de yıllık ücreti bonus falan yok

Duyumcu abimiz konusmus

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Seri Ndiaye nin daha iyi pas ataniymis.
Antu dakiler kudurmuş bunu diyorlar

Ayrıca Fernando 2 sene sampiyon yapmış öyle diyorlar :)

Kudurun laaaa Melo gidince de Gs toparlayamaz demistiniz hepinizi çoğalttık

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neee Seri Ndiaye’nin daha iyi pas atanı mıymış? Hahahaa salak bunlar yemin ediyorum :))))
Ndiaye’yi alıp nispet yapacaklardı fakat biz Seri’yi alınca got olacaklar :D

ALİ NACİ

Emre Mor geçen hafta pazartesi günü İstanbul'da görüşüldü ve bir mutabakata varıldı. Fatih hoca ile görüşmüş hatalarımdan ders aldım demiş. İlk önce kiralık olarak kadroya katılmak istenmiş. Emre ile Fatih hoca konuşunca bonservis ile alınmasını istemiş. Ben bunu adam ederim. İleride para kazanırız demiş.

Bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. Galatasaraylı yetkiler cüzi bir rakama transfer biter diyorlarmış. Emre Mor'dan menejerlik şirketi ile olan sorununu çözmesi istenmiş. Cuma gününe yetiştirmek için çalışılıyor muş.

Banega için Sevilla istekli değil. Sevilla TD'si göndermek istemiyor. Baneganın menejerinden gelecek bir haber bekleniyor muş. Banega'nın menejerinin Sevilla yetkilileri ikna etmesi bekleniyormuş. Oyuncu ile anlaşılmış. Uzun bir transfer süreci olacak Banega için

Diagne avrupada devam etmek istiyormuş fakat AVRUPADAN bir teklif gelmemiş. Ali Naciye göre Diagne için 2 haftada daha beklenebilirmiş.

Emre mor, seri, Banega , Okan gocuk,
Gelsin şimdilik bizim açlığımızı alır

ali naci yine 1.5haftadır söylediğini söylemiş emre hakkında.birazdan banegayı yorumlar kesin.6 milyon verildi der.yeni bilgi yok çünkü adamda.biizmkiler ser verip sır vermiyor

bu herife inanmam aslında ama kim olabilir ukrayna da ?

ALİ NACİ

Emre Mor ile geçen hafta pazartesi günü İstanbul'da görüşüldü ve bir mutabakata varıldı. Fatih hoca ile görüşmüş hatalarımdan ders aldım demiş. İlk önce kiralık olarak kadroya katılmak istenmiş. Emre ile Fatih hoca konuşunca, hoca bonservis ile alınmasını istemiş. Ben bunu adam ederim. İleride para kazanırız demiş.

2 hafta sonra Diagne konusu ne olacak acaba onuda söleseydi keşke

Hasan Şaş’ın Ukrayna’da olması doğru bilgi. Sabah çünkü Şükrü Belçika’da değil Ukrayna’da diye bir bilgi okumuştum.

Meğer Ukrayna’da olan Şaş’mış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt