Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan antalyali konusunda en yakin zaman da bilgi paylasicam gelip gelmedigini yada oyle bi olay olup olmadigini :)

Bu lonjon daha önce ilk seri haberi çıktığında olumsuz konuşmuştu ve serinin yakın arkadaşı olduğunu söylemişti.simdi haberi yine seriden almış olabilir ve tabi belhanda'dan.belirteyim

Seri transferi yatarsa tüm medyaya ağır küfür etmek gerekir. Hayallerimizle oynamayın Mehmet Topal, Taylan filan alıştırmıştık kendimizi.

Banega ile mensah yumuşak kalır demi
Bu esitiyi pek beğenmediler ama ben çok beğendim hızı da iyiyse bu olabilir
Yani reis Nice'de 6 numara gibi oynadı Seri ama yanında oynayan bir Mendy vardı Cyprien vardı üstelik Nice çok defans yapma üzerine kurulu bir takım değildi Fransa da orta sıradan itibaren en çok gol yiyen takımdı Nice o zamanlar

Bizim özellikle deplasman maçlarında saçma sapan gol yeme sorunumuzu çözmemiz gerekiyor, orta sahamıza direnç katmamız gerekiyor hücumda ne kadar kaliteli oyuncularımız olursa olsun topu geri kapan takımın ilerde kalmasını sağlayan geriye koşmasını engelleyecek çapa bir orta saha gerekiyor takıma

Babel-Seri-Belhanda-Feghouli dörtlüsü gerçekten STSL standartlarının çok çok üzerinde olur ama bu adamların arkasında pis işleri yapacak işçi bir oyuncu gerekiyor Nakamba gibi Esiti gibi veya masraflı olsa da Dourado gibi birisi ben fiziksel üstünlüğü ve uygun maliyetler ile bitebileceğini düşündüğüm için Esiti'yi 1 adım önde tutuyorum diğer ikisi biraz daha maliyetli oyuncular

Samatta
Babel-Seri-Belhanda-Feghouli
Esiti
Nagatomo-Marcao-Luyindama-Linnes
Muslera

Bence bu kadro ligin açık ara şampiyonluk favorisi ...

Sanirim Türkiyeye gelmis en yüksek piyasa degeri olan oyuncu rekorunu Seri alacak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İyiki Drogba gelmez.

Bütün Afrikalı oyuncular referans sorar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt