Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.371
- 3.140
- 1.168
Belhanda şaka maka gene kaldı kaşla göz arasında. Gerçi bu sene CL'deki en iyi oyuncumuzdu bence.
Dombilinin boş kaleye kaçırdığı pozisyonu gördüm gece gece keyfim kaçtı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda şaka maka gene kaldı kaşla göz arasında. Gerçi bu sene CL'deki en iyi oyuncumuzdu bence.
Bu sebeplerden ötürü Onyekuru'nun transferi de çok kritik bence. Hele bir de Banega gelirse savunma arkasına top yağdırırız lakin feghouli de babel de ayağına top isteyen adamlar. Diagne de kalırsa zaten o toplar hiç bir işe yaramaz. Hareketli forvet+onyekuru çok fark eder.Sabah biri yazmıştı Seri'nin gelmesi demek ön tarafa hareketli bir forvetin geleceğine işaret çünkü Kilit pas, şut pası ve öne uzun mesafeli ara toplar konusunda Seri çok başarılı. Samatta'da bir hayli uyuyor bu tarife, Statik Diagne tipi forvetle olmaz. Oyun akıcılığına zarar verir. Son göz gezdirmem de penaltı kullanıyor olması da dikkat çekti. Özel skillslerinden biri de topuk pasıdır bunu da bol bol izleyeceğiz.
Babel ve Seri set oyununa büyük katkı yapacak bu sene. Oyun kalitemiz iki tık yukarı çıkar. Artık Santrafora kitlenmek lazım.
Bugun biraz yogundum ama haberleri takip ettimNeredesin Yusuf?
En hareketli saatlerde yoktun gözüm seni aradı valla.
Seri diyorlar inanmak istiyorum ama olmazsa da yıkılırım.
yalnız bende görünüyorŞu twitter paylaşımları hala gözükmüyor imanımız gevredi mesajlara bakıp çıkmaktan halledin artık şu sorunu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis bize satmadan önceki sezonu baya efsaneydi diye hatırlıyorum lincoln'ün. Son haftalara kadar şampiyonluk yarışındaydılar ama ceza almıştı sanırım tokat atmaktan ötürü.reis baskanlarıda cok aksi konusmustu sanki
kurtulduk anlamında lincolne baya gecırmıstı o dönemlerde
Antu'da yapılan kadroya bak hasta lan bunlar.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 51247
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugun biraz yogundum ama haberleri takip ettim
Mbwana Samatta muthis bir hamle olur ama ben bu transferi zor goruyorum. Genk 10 milyondan asagi satmaz, yani zaman kaybi
Seri de olacak gibi gozukuyor
seri yatmış beyler
hadi sizde artık