Transfer Nöbeti (ARŞİV 15)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------------xxxxx--------------------
Feghouli--Belhanda--Seri--Babel
---------------------samatta----------------

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dourado yerine cuellar daha iyi olmaz mı sence, onun dışında benimde aklımdaki kadro budur. Ha belki bir de babel onyekuru da kararsız olabilirim
Olabilir ama 6 numaraya bence dourado gibi uzun boylu kafa toplarını da alabilecek birini almak lazım,seri gelince ortasahanın boyu kısalacak bayağı.

Şimdi sordum.

Ekli dosyalar

• 20190716_212756.webp
    20190716_212756.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 399
Uruguayda nacionalda vecino diye bir cocuk var golcu uruguay mt alt yaslarda oynuyor ayriyeten

Scout transferi diye o cocugu alir kiralardim 1 sene bir takima avrupada

Ilerde cok buyul kuluplerde oynar

Selçuk, donk, ndiaye ve fernandoyla oynayan adam bu. En kötü hali buysa seri
Selçuk, donk, ndiaye ve fernandoyla oynayan adam bu. En kötü hali buysa seri ile arşa çıkarır takimi

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
tabi cezali olmazsa veya "hocam beni cikar,kart gorucem"demezse olabilir bu dedigin renkdaş.soyleyeceklerim pek hisuna gitmeyebilir ama bence fernando,ndiaye ve donk un da performansini assagiya ceken bu arap kardesimiz.

Seri efsane transfer ama Banega mutlaka alınmalı.

1 kaliteli orta saha yetmez. 2 kaliteli orta saha bir de ortalama olmalı..

Renkdaş soyleyeceklerim pek hosuna gitmeyebilir ama o saydigin oyuncular,selçuk da dahil hepsi belhanda dan daha iyi ve verimli

tabi cezali olmazsa veya "hocam beni cikar,kart gorucem"demezse olabilir bu dedigin renkdas.ama soyleyeceklerim pek hisuna gitmeyebilir ama bence fernando,ndiaye ve donk un da performansini assagiya ceken bu arap kardesimiz.

Sende belhandayı öldürdün renktaş adam hem defans hem ofans olarak takımın vazgeçilmezi bence koskoca fatih terim boşunamı vazgeçmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt