Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.491
- 36.961
- 3.798
Yalan haberdir adam hala atıyor sözleşmesi 2022'ye kadar ve 1 sene uzatma opsiyonu var kulübün. Maaşı da 6-7 milyon euro yani boş haber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru yerine ben de keremi tercih ederim. Onyekuruya uğraşana kadar sağ kanada yardıran birini alsınlar hazır feghoulide ortada iyi performans verirkenOnye yerine Kerem ve JESSE’yi parlatalim desem ne dersiniz
bi sus artikOnye yerine Kerem ve JESSE’yi parlatalim desem ne dersiniz
bi sus artik
Denayeri nasıl alıyon agaOnyekuru yu beğenmeyen arkadaşlar adam daha genç 23 yaşında üstüne düşseler üstüne koyarak gider potansiyel var onda hırs ta var bonserviside alınmalı..Bize yüreğiyle oynayacak oyuncu lazım...Bence sezon sonu bruma ve denayer de alınmalı genç yetenek bunlar ve Hepside bizden
Belhanda’nin sozlesmesi sezon sonu bitiyor dedigim icin pesimi birakmiyor ama unutmasin ki benim sadece tozumu alabilir !!!
Elbet bir gün kabullenecek sözleşmesinin biteceğini.Ne kadar erken kabullenirse o kadar iyi olur kendisi için..Belhanda’nin sozlesmesi sezon sonu bitiyor dedigim icin pesimi birakmiyor ama unutmasin ki benim sadece tozumu alabilir !!!
Denayeri nasıl alıyon aga
harbiden cok basitmis rts!!!Çok basit Falcao ve babel i gönder buyur sana denayer parası hattaa artar bile babel ve falcao ya ayrılan 2 yıllık fon dan
Çok basit Falcao ve babel i gönder buyur sana denayer parası hattaa artar bile babel ve falcao ya ayrılan 2 yıllık fon dan
harbiden cok basitmis rts!!!