Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün fb malatya maçını izleyenler bi yorumlasınlar şu tettehi

10 edermi
Ucuz mu kurtulmuşuz
Keşke alsamıymışız

Sprinter mi duvar mı,kafası çalışıyomu,pres özelliği varmı diagne gibi durağan mı

Sporx Bartuğ’u haber yapmış. Bartuğ’un yanına Ali Akman,Burak Kapacak ve Burak İnce’yi alırsak mükemmel olur.

Bugün fb malatya maçını izleyenler bi yorumlasınlar şu tettehi

10 edermi
Ucuz mu kurtulmuşuz
Keşke alsamıymışız

Sprinter mi duvar mı,kafası çalışıyomu,pres özelliği varmı diagne gibi durağan mı

10 milyon için bir şey diyemem de ben beğendim baya. Bütün kafa toplarını aldı nerdeyse. Ayakları boyuna göre kötü değil, dar alanda değişik şeyler yapabiliyor. Son vuruş kötü gibi sadece

Reha Kapsal adlı aptal 3 hafta önce Fb puan rekoruyla şampiyon demişti

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor maçının ilk yarısını izledim Ali akman ve İsmail cokcalis i özellikle ikiside alınırsa iyi olur Burak kapacak i beğenmedim Batuhan kör ün iki gol atması iyi oldu biraz para ve oyuncu takası ile Ali akman ile İsmail i alabiliriz
3 tane kalecileri var hepsi de genç takip etmeliyiz
Ali yavuz kol sekidika ozornafor kiralık
Sener i de bedava yollayabilsek eski takımına ufak bir bonservis ile hem sağ bek için genç potansiyelli bir genç hemde forvete yedek almış oluruz.
Ali yavuz sekidika ozornafor da oynar tecrübe kazanır duruma göre değerlendiririz

Lig yavas yavas bize donuyor ama bu kadro yetmez. Kaliteli santrafor kaliteli calimci kanat kaliteli orta saha şart. Mumkunse hepsi atletik çalımcı güçlü oyuncular olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt