Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.555
- 40.272
- 3.413
K.gumruk e.colaki falan simdiden getiriyor. Bizde simdi getirelim floryanin havasini alsin yav1 ocakta floryada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
K.gumruk e.colaki falan simdiden getiriyor. Bizde simdi getirelim floryanin havasini alsin yav1 ocakta floryada
İlk 11 de Emre Kılınç neden yok.?Muslera
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Transfer
Feghouli .. Taylan.. Transfer
Transfer.. Transfer.. Onyekuru
İlk 11e 4-5 tane nokta transfer lazım
Okan
Yerli.. Caulker.. Emin.. Taşdemir
Yerli.. Yabancı.. Kılınç
Oğulcan.. Diagne.. Babel
büyük geçmiş olsun TahaArkadaşlar sıkıntılı günlerden sonra anca geri döndüm aranıza en son Corona'yı atlatarak.
Gecmis olsun kardesim.Arkadaşlar sıkıntılı günlerden sonra anca geri döndüm aranıza en son Corona'yı atlatarak.
Gecmis olsun kardesim.
büyük geçmiş olsun Taha
Marsilya, Ryan Babel'in menajeriyle bir araya geldi. Galatasaray yönetimi, Babel için uygun bir rakam belirlerse, Hollandalı futbolcu ocak ayında Fransa'nın yolunu tutabilir. (Sabah) takvim kaynakli
Geçmiş olsun kardeşimArkadaşlar sıkıntılı günlerden sonra anca geri döndüm aranıza en son Corona'yı atlatarak.
Bu adam çok iyi ya bizle vaktinde adı geçtiğinde de çok istemiştim tam sırtı dönük oynayabilen pivot santrafor
Sörloth ve Elmander gibi sevilen tarzda bir isim. Keşke olsa.
Arkadaşlar sıkıntılı günlerden sonra anca geri döndüm aranıza en son Corona'yı atlatarak.