Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim baska isimler cikar ve onyekuruya bela okutacak kadar can sıkmazsınız,haberler hep ayni ama sizde ayni isimler uzerinde duruyosunuz

Onyekuru'da Garry gibi olur başka takımla dönerse, Biz alırsak iyi olur ama gelmezse aşırı bir problem olmaz daha iyisi bulunabilir. Ahmed Musa boşta mesela ona çökmek mantıklı bonservisi de elinde.

Galatasaray, Roman Yaremchuk'u transfer ediyor!

Asistanaliz
FUTBOL | 03.12.2020 18:08

Ukrayna basını, Galatasaray'ın Gent'te forma giyen Roman Yaremchuk'u Ocak ayında kadrosuna katmak için çalışmalara başladığını duyurdu.

Galatasaray, Roman Yaremchuk'u transfer ediyor!
Ara transfer dönemi yaklaşırken Ukrayna basınından Galatasaray hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Sarı Kırmızılılar'ın Belçika ligi ekiplerinden Gent'te forma giyen 25 yaşındaki golcü futbolcu Roman Yaremchuk'u renklerine bağlamak için kolları sıvadığı öne sürüldü.

Sport adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde teknik direktör Fatih Terim'in 1.91 boyundaki santrforun transferine onay verdiğini ve yönetimin de kulübüyle 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu kadroya katabilmek için çalışmalara başladığını yazdı.

Bu sezon Gent formasıyla çıktığı 15 maçta sekiz gol ve üç asist kaydeden ve güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Yaremchuk, daha önce verdiği bir röportajda Cim Bom'un kendisini Ocak 2019'da resmen istediğini ancak söz konusu transferin gerçekleşmediğini söylemişti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne yapalım 1 milyon ederi olan Onyekuru'ya Fener'e gitmesin diye 2 milyon verecek halimiz yok. Bizim paralara gelirse gelsin, gelmezse yolu bahtı açık olsun.

Onyekuru FB giderse üzülürüm ama bu saha içi ile ilgili değil yaşadıklarımız ile ilgili. Kendisini seviyorum çok güzel anılarımız oldu. FB'ye saha içerisinde çok bir şey katacağını düşünmüyorum onun dokusu bizim ile uyumlu.

Ben Onyekuru, Garry gibi eski oyuncuları istemiyorum artık bunlar gelirse bunları iyi paraya satma ihtimalide çok düşük o yüzden istemiyorum Onyekuru Monaco'da hiç olmadı transfer edecek takım bunu düşünecektir o yüzden iyi paraya satma ihtimalin yok gibi. O yüzden yeni yüzler lazım Kristian Lovriç, Kemaalden Sulemana gibi yeni isimler alınmalı bence. Berat, Lovric, Jonas Wind ve stoper giderse bir stoper ile gayet alternatifli iyi bir kadro olur.
Şimdilik devre arasında bizi tanıyan, performansı garanti isimlere yönelmek daha iyi. Sene sonunda dediğin gibi farklı bir kadro yapılanmasına gidilmeli yeni yönetimle birlikte.

Ama Onyekuru konusu canımı sıkmıyor değil. Geçen sezon bizden kaçarcasına gidip bu sezon başında da Monaco'dan ayrılmayacağını belirtmişti. Orada tekmeyi yiyince bize muhtaç kaldı tabii keko. Bizi B planı yerine koyması hoş değil. Onyekuru'dan pek hoşlanmıyorum karakter olarak bu sebeple.

Aynı zamanda ilk geldiği sezonun ilk yarısında zaten hiçbir şey yapmamıştı. Pek beğenmemiştim kendisini performans olarak. İkinci yarısında ise bambaşka bir Onyekuru izlemiştik. Şampiyonluk yolundaki en önemli silahlarımızdandı. Hakkını yemek olmaz. Fakat geçen yıl ikinci yarıda tekrar bize geldiğinde kötüydü. Sıtmanın bunda etkisi olduğunu sanmıyorum çünkü her ne kadar fizik olarak da ilk senesinin çok gerisinde olsa da asıl sorun en iyi olduğu konulardan biri olan bitiricilik konusunda aşırı geri gitmiş olması oldu. Fenerbahçe maçında bence Fenerbahçe son dakikalarda bir tane gol atmadıysa kendisinin büyük şansıdır bu. Çünkü uzatmalardaki golü saymıyorum zaten ama maç oraya gelene kadar cömertçe karşı karşıya pozisyonları harcadı. Düşünün yani en iyi olduğu maçta bile bizi yakıyordu. İlk seneki Onyekuru olsa maç 6-1 falan bitmişti abartısız bir şekilde. Diğer maçlarda zaten bitiricilik anlamında leş attı. Sadece hızıyla (ki bir kez daha belirtmem gerekiyor ki ilk geldiği yıla göre hızında da düşüş görülüyordu) iş yapmaya çalıştı.

Bu yüzden bu sene gelirse ilk geldiği senenin ikinci yarısındaki performansını yakalayamazsa vazgeçelim bu sevdadan. He 2018/2019 sezonunun Ocak-Mayıs arasındaki kısmındaki gibi oynarsa zaten baş göz üstüne.

Onyekuru kesinlikle gelmeli.Sadece son yarım saat bile oynatsan rakibi inanılmaz tedirgin eder.O varken kolay kolay hiçbir takım öne çıkamıyor.Geçen sezon fb maçında olmasaydı net kazanamazdık.

davilla zeki adam.
Fenere önerip , bizden komisyonu fazla alacak aklınca.

Onyekuru fbye gider %100. Biz istemediysek onlar alır adamların hayalleri bizim eskilerimiz kadar. Fbde bişey yapamaz ama psikolojik olarak avantajlı olurlar, alikoç taraftara oynamayı biliyor. 3 sene daha başkan olur bunlara.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onye fener ne alaka çözemedim
Biz isteriz bu adamı ve haliyle bize gelir.

Fenere neden gitsin. Traş

anti-kuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt