Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilince nobette ilerlemiyo yaw
Bence de gelmeli ? Burada neden karşı çıkılıyor anlamıyorum. Garry'nin bize bir yanlışı yok. Fener'de de zaten takıldı baktı keyfine, parasını aldı. Onyekuru-Garry ikilisi ile Türkiye liginde çağ atlar hücum potansiyelimiz.
Ben isterim Diagne kazmasina bos kaleyi bi 6 veya 7 tane attirir 10 tane penaltidan atsa simdide 6 golu var bi 6 tanede bala gote atsa tekrar kral olur bu sefer 10 verene satariz bi tasla 2 kus vurmus oluruzGarry Rodriguez'i isteyen var mı ?
Sıçmadan sıçtırıyor o zamanNasil olur ya daha yaşı 19 once 5 maç sıçması gerekmez mi
Bu Forumda bi adam sevilmedigi zaman agzinla kus tutsa yaranilmiyor Gomisle bizi sampiyon yaptiginda bile bu adam patlayacak patlayacak diye gezinenler vardi ortadaBence de gelmeli ? Burada neden karşı çıkılıyor anlamıyorum. Garry'nin bize bir yanlışı yok. Fener'de de zaten takıldı baktı keyfine, parasını aldı. Onyekuru-Garry ikilisi ile Türkiye liginde çağ atlar hücum potansiyelimiz.
Bu hesap bilen bilir çok az yanılır , duyumları sağlamdır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
?? Olanlar net degil rumor. Okay olayini terim de aciklamisti ama.Ekli dosyayı görüntüle 105273
Ekli dosyayı görüntüle 105274
Ekli dosyayı görüntüle 105276
Ekli dosyayı görüntüle 105277
forumdan kolpacı birini hatırlattı bana
?? Olanlar net degil rumor. Okay olayini terim de aciklamisti ama.
Murillo de dogru. Herkes bizde derken celta gitti
Onyekuru bencede gelir . ucuz bi ücrete biter bonservisle geliceni düşünüyorm
Garry Rodriguez'i isteyen var mı ?