Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız herkes kadroyu yetersiz buluyor ama akşam kazanırsak lideriz. Buradakilere göre ise küme düşüyoruz. :D

Rengim bizim ölçümüz şu veya bu rakipler değil hiçbir zaman bizim dengimiz değiller o yüzden biz en iyisi olsun istiyoruz kadroyu yetersiz görmemiz buradan geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rengim bizim ölçümüz şu veya bu rakipler değil hiçbir zaman bizim dengimiz değiller o yüzden biz en iyisi olsun istiyoruz kadroyu yetersiz görmemiz buradan geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim için kadronun yetersizliği ligin kalitesine bağlı. Ona bakarsak Premier Lig veya Şampiyonlar Ligi seviyesi için yetersiziz. Ama bu lig için yetersiz değiliz kesinlikle. Hatta en iyisiyiz. Benim lafım takımı itin bir yerine sokanlara. Madem bu kadar kötüyüz. Neden lideriz?

Ha dediğin gibi gelişmesi gereken mevkiler, gönderilmesi gerekenler, alınması gerekenler elbet var fakat geçen yıl kadar berbat değil durumumuz. Geçen yılın ilk yarısı büyük faciaydı mesela.

Yalnız herkes kadroyu yetersiz buluyor ama akşam kazanırsak lideriz. Buradakilere göre ise küme düşüyoruz. :D
Yetersiz ama kadro, haklılar yani.

Eksik de çok var.

Kağıt üstünde ligin en iyi kalecisi ve santraforunu kullanamıyorsun. Tek orta saha transferi neredeyse elindeki en kötü orta saha.

O yüzden devre arası fark yaratacak adamlar katılması gerekiyor.

Bu lige gore yeter. Diger takimlara gore ama GS STANdartina gore begenilmemesi normal. Daha seri calimci adamlar lazim sadece pas pas bir yere kadar
İşte şu anda elimizde sadece lig var. O yüzden buradaki bazı üyeler gibi transfere ihtiyacımızın olduğunu düşünmüyorum. Yani elbette ki transfere ihtiyacımız var. Senin dediğin gibi seri kanat oyuncularına, forvetlere, beklere vs. ihtiyacımız var. Ama şu kötü kadroyla bile liderliği alacaksak ligin seviyesi belli. Bunu demek istiyorum aslında. Ligi gözlerinde büyütüyor bazıları. He Şampiyonlar Ligi'nde olursun uçuk transferler yaparsın ama sadece lig için transfer yapacaksın ve şu halinle bile lidersen belli ki lig bok gibi ve kadron yetersiz falan değil. Benim yetersiz anlayışım Kayserispor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Denizlispor falan mesela.

Yetersiz ama kadro, haklılar yani.

Eksik de çok var.

Kağıt üstünde ligin en iyi kalecisi ve santraforunu kullanamıyorsun. Tek orta saha transferi neredeyse elindeki en kötü orta saha.

O yüzden devre arası fark yaratacak adamlar katılması gerekiyor.
Madem yetersiz biz nasıl lideriz? Biz bence sadece ligi çok büyütüyoruz gözümüzde. Avrupa için aşırı yetersiz ama lig için şu hali bile yeterli. 4-5 yedek transferiyle şampiyon olur bu takım. Bomboş takımlarla rekabet halindeyiz. Şu kötü kadroyla bile lideriz. Kadro bombok bu arada. Ama ligin kalitesi o kadar kötü ki iki transferle şampiyon oluruz.

Madem yetersiz biz nasıl lideriz? Biz bence sadece ligi çok büyütüyoruz gözümüzde. Avrupa için aşırı yetersiz ama lig için şu hali bile yeterli. 4-5 yedek transferiyle şampiyon olur bu takım. Bomboş takımlarla rekabet halindeyiz. Şu kötü kadroyla bile lideriz. Kadro bombok bu arada. Ama ligin kalitesi o kadar kötü ki iki transferle şampiyon oluruz.
neresi yeterli? ortasaha bile yok

Bu yetersiz kadroyu 1. yapan kişi hocamız.
Demek ki yetersiz değil hocam. Herkesin yedeğin yedeği gördüğü adamları 11 oyuncusu yaptı Fatih Terim. Buradakiler Taylan'ı da yetersiz görüyor şu anda mesela. Galatasaray'ı Liverpool, Süper Lig'i de Premier League sanıyorlar. Bomboş bir ligimiz var ve Galatasaray bu lig için şu haliyle bile her türlü şampiyon olur. Benim eleştirimi herkes yanlış anlamış ama eleştirim ligin kalitesine aslında.

Galatasaray'a göre yetersiz.
Galatasaray'a göre yetersiz dediğine göre istediğin kadro Şampiyonlar Ligi seviyesi. O kadroyu da bu şartlar altında zor kurarız. Ben bu maddi şartlar ışığında Galatasaray seviyesi kadroyu kuramayacağımızı söylüyorum. O yüzden şu anda Süper Lig şampiyonluğu seviyesi bir kadroya okeyim. Ama Galatasaray seviyesi ile Süper Lig şampiyonluğu seviyesi arasında uçurum var.

100 - Galatasaray seviyesi
90 - Fenerbahçe seviyesi
85 - Beşiktaş seviyesi
70 - Trabzonspor seviyesi
60 - Bu sene ligi kazanabilecek takım seviyesi
55 - Bu yılki Galatasaray seviyesi

Hamza hocalı seneye benziyor aslında bu yıl. O yıl iyi oynamıyorduk mesela. Kadromuz da iyi değildi. Buna rağmen özellikle son haftalarda 1-0, 1-0 kazana kazana şampiyon olmuştuk. Bu yılki seviye o seviye. :D Çok kötü takımlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt