- 21 Ocak 2010
- 72.767
- 51.207
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanın açıklaması vardı dün.Uğraştıkları oyunculara bak..
mehmet özcan,aytaç, salih
Fatih hocayı çok severim her zamanda savunurum ama şu transfer işlerine karışmaması lazım.Aslolan Galatasaraysa bunu yapmalı.
Epl'ye gidecektir, geçen yıl baya ilgilenmişlerdi.Marega, Benfica stoperlerini sırtında gezdirdi son yılı aslında ama buraya düşmez.
??Başkanın açıklaması vardı dün.
Scout ekibimiz ve yönetimden 3-4 isim saydı , transferi yönetiyoruz dedi.
Hocamız ısrarla transfer işine dahil olmak istemiyor ısrarla , ben zorluyorum gibi birşey dedi.
Dün Nesine ile yapılan sponsorluk anlaşmasında söyledi.Nerede
??
Nerede
??
Ne dersiniz böyle bir takasa?? Ben acikcasi jesseyi kiralik görmek isterdim superlig de bir takimda. Şans verilse bence iş yapabilecek potansiyel oldugunu duşunuyorum
hakan elbet bir gün bize gelecek ama o gün o da korneri ön direkteki rakibe nişanlayacaktır.Hakan gene coşmuş 1 gol 2 asist ile. 2 asist de kornerden. Allahim biz kimlerle sinaniyoruz. Belhanda ömer ve kilinc hepside ön direkci
bu kadar orta saha ile ilgileneceğimize Luyindama'yı satıp ordan gelen parayla ya da Diagne takası ile İrfan Can'ı almalıyız süper ligin tarihi değişir Taylan-İrfan ikilisi ile
Bu berati hic izlemedim. Bukadar iyimi bu yav? Istatistikleri öyle ic acici degil gol asist acisindan+ Berat özdemir ah ahh ama çok zor transfer ikisi de
aynı fikirdeyimBerat'ı çok abartıyorsunuz. Henüz olmamış bir oyuncu.