Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğraştıkları oyunculara bak..
mehmet özcan,aytaç, salih

Fatih hocayı çok severim her zamanda savunurum ama şu transfer işlerine karışmaması lazım.Aslolan Galatasaraysa bunu yapmalı.
Başkanın açıklaması vardı dün.

Scout ekibimiz ve yönetimden 3-4 isim saydı , transferi yönetiyoruz dedi.

Hocamız ısrarla transfer işine dahil olmak istemiyor ısrarla , ben zorluyorum gibi birşey dedi.

Fatih hoca transfer islerine karismasin eyvallah da, asil soru transfer islerini yuruteni zaten biliyoruz apo. Bu adamin istedikleri fatih hocanin istediklerinden cok daha iyi midir sizce?? Bize önce futboldan, futbolcudan anlayan bir yönetici lazim transfer işlerinin başina. Ondan sonra konusuruz hoca transfer islerine karismasini falan.

Zaten elde 2m gibi bir para var transfere harcanacak. Bu parayla nasil oyuncular istiyorsunuz mesela?? Ben boşta olan a.musa ve zincernageli isterim. Eger teklif varsa bence bu teklif marcaoya gelir luyindamaya bu aşamada iyi bir teklif gelcegini sanmiyorum. Marcaoya 15+ teklif gelirse satip o parayla stoper orta saha ve forveti halledip önumuze bakalim derim.

Ha zorunlu satin alma opdiyonuyla transfer yapabiliyorsak belki oyuncu satmadan da halledebiliriz transferi, ama gel gelelim gene iş transferi yapacak yöneticide bitiyor ki bizde su an öyle bir yönetici yok. O yuzden fazla bir beklentim de yok acikcasi

Falcao transferi bundan sonraki süreçte taraftar namına da bir kriter oldu lakin Aytaç nedir yahu?

bu kadar orta saha ile ilgileneceğimize Luyindama'yı satıp ordan gelen parayla ya da Diagne takası ile İrfan Can'ı almalıyız süper ligin tarihi değişir Taylan-İrfan ikilisi ile

Hakan gene coşmuş 1 gol 2 asist ile. 2 asist de kornerden. Allahim biz kimlerle sinaniyoruz. Belhanda ömer ve kilinc hepside ön direkci
hakan elbet bir gün bize gelecek ama o gün o da korneri ön direkteki rakibe nişanlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt