- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
3 e dusurcekler gibi zati4 maç ceza vermişler diye duydum. Yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 e dusurcekler gibi zati4 maç ceza vermişler diye duydum. Yazıklar olsun.
bunu diyen 3. kisi oldu. Ulan niye Teixeira degil?Gökmen Özcan: "Galatasaray'da transfer döneminde çıkan oyuncu Falcao, giren oyuncu Hulk olabilir."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aydoğdu mu?Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
unprofessional hareketlerinden ötürü bir de hava topuna cikamiyor ondan sonra uyuz oldum iyice
Hava topuna cikamayan stoper mi olur aga yav
Hulk falan istemez artık falcaodan faydalı olacağına eminim o fizikle ama artık yüksek yıllık ücretler verecek durumumuz yokGökmen Özcan: "Galatasaray'da transfer döneminde çıkan oyuncu Falcao, giren oyuncu Hulk olabilir."
Evet o ama demek ki yanlış bilgi vermişler kiralık olduğunu bilmiyordum yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim sizlerdenAydoğdu mu?
Aga o işlere hiç girme. Üzerler seni burada.Evet o ama demek ki yanlış bilgi vermişler kiralık olduğunu bilmiyordum yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim sizlerden
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok ben böyle şeylere girmem öyle bir bilgi ağım falan yok sadece İzmirli olduğum için ve menemensporla Göztepeyle bağlantılarim olduğu için ayda yılda bir ufak duyduğum şey oluyor o da yanlışmisAga o işlere hiç girme. Üzerler seni burada.
Abi kiralık olsa ne yazar yine de alabiliriz değişiğiz çünkü.Yok ben böyle şeylere girmem öyle bir bilgi ağım falan yok sadece İzmirli olduğum için ve menemensporla Göztepeyle bağlantılarim olduğu için ayda yılda bir ufak duyduğum şey oluyor o da yanlışmis
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Memo sana bi girerim simdi aklin şaşar. Yeter be falcao hulk biktik bu tip oyunculardan. Yönetimde akillanmistir zaten. O iş olmaz, taraftarin aklini bulandirma cabalariGökmen Özcan: "Galatasaray'da transfer döneminde çıkan oyuncu Falcao, giren oyuncu Hulk olabilir."
Marcaoyu keske 9a biraksaydik romaya
En fazla 6 7m verirler şimdi
Ali Yavuz’a yapilan elestirilerden sonra kendine gelememissin adasMarcaoyu keske 9a biraksaydik romaya