Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Taşdemir'den, Ömer'den, Adem'den, Taylan'dan da mı örnek almıyorsunuz, adam kariyer hedefi olan, karakterli topçudan 1'e 3 alıyor zaten. Dorukhan gibi kaypak herifin imza parasıyla peşinde koşana kadar Aytaç gibi beleş ve hırslı herifi getirmeyi tercih ederim. Belhanda'yı ceza sahasına sokan hoca yüksek ihtimal Aytaç'tan da kazandığının üstü bir performans alacaktır. Daha iyisi varsa getirelim ama şu oyunculara Terim varken önyargılı yaklaşmaktan vazgeçelim artık.

Ustat aytacin ayago kotu ya. Ben os alternatifi icin kayseriden hasan huseyini tercih ederim

Ustat aytacin ayago kotu ya. Ben os alternatifi icin kayseriden hasan huseyini tercih ederim

Bana o kadar kötü gelmedi, Ozan Tufan gibi kalas değil yani. Has Hüs daha farklı bir tip, Efecan gibi saf kanat oyuncusu olarak değerlendirilebilir. Bugün az komikliğine yazdım da Kasımpaşa'da şu aşamada Aytaç'ın yokluğu bizde Taylan'ın yokluğu gibi hakikaten. O olmayınca olduğundan da dandik bir takım gibi gözüküyorlar.

Onyekuruyu mutlaka almalıyız hızlı oyuncumuz hiç yok ve kontra yapamiyoruz

Keske aralik 2011deki gibi girsek devre arasina ama bu sefer hem shakiri hem necati gelse ve isler kadikoy minvali olmayip,bu sefer kolay olsa.son maca kalmadan ya da son bikac maca..

sa
idman jurnalistinden sıcak 1 havadis var mı

1607109422262.webp

La bi kez olsun goz göze geleydim de bayılaydım bi kez sergen diyeydi ya😐 öldür beni öldür beni göbüscan hocam :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt