Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin temel 2 eksigi var. En onde gelen forvet. Bu takima bir forvet alinsin, insanlar soka girecek ulan biz neden iskence cektik senelerdir diye. Onyekuru ise yedek planda is yapar. Biz hala mac kopartamiyoruz. Feghouli ve arda kanatlari ile de koparmamiz zor. Onyekuru olsa ilk golu attığımiz her mac farka gider.

Valla çok doğru ligde vasat adamları izleyince bile bizimkiler küfrediyorum
Sio
Hodzic
Babacar
Aboubakar
Kanga

hepsi bizim galoşlardan iyi

@Muhsin Berberoglu üstat ne 10 milyonu ? Premier lig takimina satiyorsun hemde devre arasi. Biz bu adami zaten 8 milyona aldik, ben ne amladim o isten ? Adamlarda essek yükü ile para var.

Babel cgne falcao belhanda feg şu adamlara ödediğimiz maaş ile aldığımız katkı skandaldır. Bunların alayı gitse bu takım şu an hiç bir şey kaybetmez güç olarak. Yaklaşık 15m maaş bütcesi var burada. Ve biz bu içi geçmiş oyuncuları satamadığımız gibi eldende çıkaramıyoruz. Bu takım sırtında bu kambur ile ne kadar daha gidebilir ? Takımda para eden 2 oyuncu maaşları 1m, bu maaş saçmalığını dengelediğimiz zaman hem çok oyuncu satarız hemde daha iyi takım oluruz. İnş bir gün bunu başarabiliriz ben 40 yaşıma giriyorum göremedim ama inş sizler görürsünüz.

Valla çok doğru ligde vasat adamları izleyince bile bizimkiler küfrediyorum
Sio
Hodzic
Babacar
Aboubakar
Kanga

hepsi bizim galoşlardan iyi
bu ikisini pataklayasim geliyor özellike sio dingili bir sürü gol kaciriyor
malatyali olsam tetteh'e saglam söverdim

falcao ve diagne bizi hep 10 kisi oynatiyor önde avel avel top bekliyorlar. bu ikisinin yerine ortalama bir forvet olsa cok farkli olurdu

forvetlerimiz rakip stoperleri asla tehdit etmiyor. sivas macinda babel, trabzon macinda ogulcan bile fark yaratti...

malatyadaki tettehi nasil buluyon ustad

Muslera
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Feghouli.. Taylan.. Kılınç
Garry.. Transfer.. Onyekuru

Şunu bile kursak 2.yarı baya baya iyi gideriz

falcao ve diagne bizi hep 10 kisi oynatiyor önde avel avel top bekliyorlar. bu ikisinin yerine ortalama bir forvet olsa cok farkli olurdu

forvetlerimiz rakip stoperleri asla tehdit etmiyor. sivas macinda babel, trabzon macinda ogulcan bile fark yaratti...
O yuzden aboubakar gibi biri lazim diyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt