Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 saat ban yedim yeni geçti herhangi bir gelişme var mı?
İrfan can falan?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-5 m Euro'ya olabilir Onyekuru , fazlasının altına girmemeliyiz.

Daha ucuza , katkı verecek oyuncu bulurlarsa alınsın , ama bunların bulacağı alternatif Kenan Karaman olur.

Hele son kez şampiyonlar ligi şansı varken , Ocak dönemi çok önemli bence.

Trezegeut kadro disi haberi dönüyor, ne.kadar dogru bilen var mi?

irfan+onyekuru+iyi bir forvet+lyu giderse bir adet stoper+bir adet orta saha : Çok büyük hayal o yüzden minimize tutmak gerek beklentileri

Biz bu kadroyla nasil lider olduk aklim almiyor. Hesap yapiyorum kitap yapiyorum yok bu takim bu kadar puan toplayamazdi fatih hoca olmasa. Ama kadro takviyesi olmazsa bir yerde fena kırılırız. Acilen transferler gelmeli
ve rakiplerimiz hakemler tarafından bu kadar kayrılırken ve biz bu kadar aynı hakemler tarafından doğranırken

Lig daha yeni başlıyor. Puan tablosunda ilk 5 takım net olarak diğerlerinden ayrıldı. Puan farkları daha da açılacaktır aşağılardakilerle. Trabzon ve Başak yerine Alanya ve Antep üst sırada yer alıyorlar. Henüz hiç bir şey başarmış değiliz. Küçük zaferler bize yetmez. 1 maçlık zirveye fenerliler sevinir

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig daha yeni başlıyor. Puan tablosunda ilk 5 takım net olarak diğerlerinden ayrıldı. Puan farkları daha da açılacaktır aşağılardakilerle. Trabzon ve Başak yerine Alanya ve Antep üst sırada yer alıyorlar. Henüz hiç bir şey başarmış değiliz. Küçük zaferler bize yetmez. 1 maçlık zirveye fenerliler sevinir

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Söz tekrar stüdyoda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt