Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa'dan ismail cokcalis ve batuhani aylardır söylüyorum bizimkiler ancak yildizlasinca fark ettiler..hiç mi scout takip etmiyor arkadaş biz şu boş halimizle görüyoruz birşeyleri İsmail'in potansiyelini nasıl kesfedemezler bunca zaman.. bu kadar zor mu parlamadan işi bitirmek ?

Aziz Behich alınsa iş yaparmış bizde ya gayet, Emre Taşdemir'den filan iyi topçu şimdi maç özetini izledim de yine iyi gözüküyor adam

Kuru bi 10.yil hediyesi vermisler 50 puan .Soyle bisey olabilirdi.Forumumuzda 10.yilinizi tamamladiginiz icin Galatasarayi Efendisi oldunuz diye bildiri gelseydi Fena mi olurdu.Yeni yilda bu konu hakkinda lutfen gorusun admin Beyler.

Aziz Behich alınsa iş yaparmış bizde ya gayet, Emre Taşdemir'den filan iyi topçu şimdi maç özetini izledim de yine iyi gözüküyor adam

Onu ben de takip ediyorum da bonservisi başakşehirde 1 yılı daha olması lazım.
2. Dezavantajı da yaşı 30 olmuş dinamizmini kaybetmeye başlayacak beğenilmesi in en büyük nedeni fizik kondisyon olarak iyi olmadı çok hareketli görünüyor ama 32 yaşında bunları yapabilir mi soru işareti

Bursa'dan ismail cokcalis ve batuhani aylardır söylüyorum bizimkiler ancak yildizlasinca fark ettiler..hiç mi scout takip etmiyor arkadaş biz şu boş halimizle görüyoruz birşeyleri İsmail'in potansiyelini nasıl kesfedemezler bunca zaman.. bu kadar zor mu parlamadan işi bitirmek ?
Lillie filan alir

Onu ben de takip ediyorum da bonservisi başakşehirde 1 yılı daha olması lazım.
2. Dezavantajı da yaşı 30 olmuş dinamizmini kaybetmeye başlayacak beğenilmesi in en büyük nedeni fizik kondisyon olarak iyi olmadı çok hareketli görünüyor ama 32 yaşında bunları yapabilir mi soru işareti
Bence zeki de oyuncu yani oyuna aklını koyuyor, Başak'ta değil boşta olsa iyi bir opsiyon olabilirdi bence bizim için bu şartlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt