Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.837
- 109.682
- 4.878
Tv mi yoksa normal mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli dostum costayı ekibimizde görmek ister misin ?Degerli dostum seni hic iyi görmüyorum
Artık yavaş yavaş skoru aldığımız maçlarda son15 dk koysak iyi olur. Milletin veledi 16 yaşında gol atıyorHoca konustu sandim.
Normal arkaplanda kalmasi. Marttan beri altyas takimlari mac yapmiyor
Sene sonuna kadar anca kondisyon kazanir

Değerli dostum costayı ekibimizde görmek ister misin ?
LiveTv mi yoksa normal mi
Doğru Ndiaye olayında fena sıvadı.ali naci son 2 transfer sezonunda direkt sıçtı hangi haberi tutturdu son 2 yılda ?
Tv nin acilimi farkli reis
Niye ki? Her takımda bir kaç yaşlı olur. Önemli olan ortasaha ve kanatları gençleştirmek bence. Forvet ve stoperde yaşlı oyuncu benim için önemli değil.
Ardanin olasi bu transferde etkisi nedir ne kadardir sence
Niye yav urfalı gibi bi adam olursa direk çekip alacan gidip de çürük alalım demiyozO is hikaye ustat. O tecrübeli stoper denilen olay bizim lig icin uydurulmus. Cogu takim artık 30 yas ustu topcu almiyor.
kim diyor hocamİrfanla da çok ciddi ilgileniyormuşuz da nasıl alacağız
Niye yav urfalı gibi bi adam olursa direk çekip alacan gidip de çürük alalım demiyoz
Avrupada adamlar 18 yasindan beri oynayinca adam 25 yasina gelince tecrübeli oluyor zaten reis. Ondan dedim.
Herkes diyor bugün serdar kelleci de dedi ama sağlam kaynaklarsan bişey duymamış dahakim diyor hocam
Keşke olsa be olsa da öyle takım izlesekAvrupada adamlar 18 yasindan beri oynayinca adam 25 yasina gelince tecrübeli oluyor zaten reis. Ondan dedim.
Luyi satildigi anda irfani almamiz 45 dk surer
Urfalının yanında semihi yere göğe sığdıramıyorduk ne topçuymuş be urfa çöpü bile altın gibi göstermişLille gibi yapmak lazim aslinda bir kaşar bir genco tandemi