Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorukhan'ı çıkarıp kaliteli bir yabancı orta saha koyarsan tamamdır

Dorukhan 11 oynayacak topçu değil yav. Maksimum yedek olur ileride bile
lan olm siz bilerek mi yapıyorsunuz yaw. taylanı özellikle avrupada şekilden şekle sokarlar. içinden geçerler.

iyi niyetli bi kardeşimiz ligde bile zorlanıyor çoğu maçta. 8 de izlemek istemiştim ama orası içinde teknik olarak yetersiz. oyun zekasıda düşük.

lan olm siz bilerek mi yapıyorsunuz yaw. taylanı özellikle avrupada şekilden şekle sokarlar. içinden geçerler.

iyi niyetli bi kardeşimiz ligde bile zorlanıyor çoğu maçta. 8 de izlemek istemiştim ama orası içinde teknik olarak yetersiz. oyun zekasıda düşük.
Taylan'ın iyi topçu olmadığını söylemiş idim zaten

Dorukhan mı Taylan mı deseler Taylan derim. Bu yönetim de 2 tane transfer yapamayacağına göre oraya

Hala kariyerinin sonuna gelmis sözde yildiz isimleri almaya devam edeceksek veya taraftar olarak gelmesini isteyeceksek bizden bir halt olmaz

Yahuu şöyle genelleme yapmasak..
Tarihimizin en iyi yabancı oyuncusu ve türk futbol tarihine damgasını vurmuş adam bize kaç yaşında geldi.

Hayır çok ciddi sakatlık sorunu var alınmamalıdır dersin.Bunu anlarım..Sakatlık yok diyelim makul yıllık ücret karşılığında gelirse ancak olur dersin bunada kabulüm.Ama istememe nedeni kariyerin sonuna gelmiş sözde yıldız olmamalı.
şu aytaç çöpünün alınmasına bu kadar tepki koyulmuyor.Tepkiyi geçtim çokda isteyen var.Çok büyük yıllık ücrelere alınacak costa transferi kadar rezil bir transferdir aytaç transfreri.

Taylan'ın iyi topçu olmadığını söylemiş idim zaten

Dorukhan mı Taylan mı deseler Taylan derim. Bu yönetim de 2 tane transfer yapamayacağına göre oraya
farklı oyuncular ikisi de.

DOS lzm bize. kemik 1 dos. Paokta oynayan Esiti bile olabilir.

Aytaç alacaklarını bırakıp gelecekse bedavaya ve uygun yıllık ücrete 15 yabancımızın olduğunu düşünürsek sezon sonuna kadar alternatif ve fizik anlamında katkı sağlar; satamama kabiliyetimizde ortada iken FATİH Hocanın oynatma yeteneğine güveniyorum.

Diagne’yi şikecilerin tarifesinden satmamız lazım

Diagne’yi istediğin takdirde 15-20 ye bile okutursun

İş bilen yönetici lazım..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani 15 gösterip 10 milyonu açıktan tekrar verelim diyorsun

Şikecilerin tarifesi bu uno credit üzerinden bildiğin transfer şikesi yapıyorlar

bizim transfer şikesi yapacak ne bankamız nede o zekada yöneticimiz var

Eksikler belli bir şekilde hallederiz asıl önemli olan adam göndermek.

Babel, Falcao, Diagne, Feghouli-Belhanda ikilisinden birini mutlaka göndermek lazım.

Macera aramaya gerek yok hızlı kanat için Onyekuru, sonra güzel bir forvet Gent'deki Roman Yaremchuk cuk oturur. Tabi onu almak artık imkansız ama o tarz bir adam lazım bence. Sonra bir de sağlam bir orta saha bulursak tadından yenmez. Orta sahaya sağlam birini alamıyorsak alternatif bir isim de olabilir ama o zaman bir yerli bir yabancı alalım çok daha elimiz rahat olur. Malum önümüzde daha 20-24 maç var.

Son düzenleme:
Aytaç hashüs gibi adamları muhtemelen bu sezonu kurtarmak için istiyoruz. orta saha berbat çünkü. önümüzdeki sezondan itibaren bu arkadaşları takasta kullanmak isteyeceğiz, bu yüzden maaşlarını buna göre ayarlamakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt