Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
yaprakcaodan kurtulursak cok guzel olur
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dorukhan'ı çıkarıp kaliteli bir yabancı orta saha koyarsan tamamdır
SICAK HABER - Belhanda, Galatasaray'ın yıllık 1.5 milyon euro + bonuslar şeklindeki teklifini kabul etti. (Ajansspor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lan olm siz bilerek mi yapıyorsunuz yaw. taylanı özellikle avrupada şekilden şekle sokarlar. içinden geçerler.Dorukhan'ı çıkarıp kaliteli bir yabancı orta saha koyarsan tamamdır
Dorukhan 11 oynayacak topçu değil yav. Maksimum yedek olur ileride bile
Taylan'ın iyi topçu olmadığını söylemiş idim zatenlan olm siz bilerek mi yapıyorsunuz yaw. taylanı özellikle avrupada şekilden şekle sokarlar. içinden geçerler.
iyi niyetli bi kardeşimiz ligde bile zorlanıyor çoğu maçta. 8 de izlemek istemiştim ama orası içinde teknik olarak yetersiz. oyun zekasıda düşük.
Hala kariyerinin sonuna gelmis sözde yildiz isimleri almaya devam edeceksek veya taraftar olarak gelmesini isteyeceksek bizden bir halt olmaz
farklı oyuncular ikisi de.Taylan'ın iyi topçu olmadığını söylemiş idim zaten
Dorukhan mı Taylan mı deseler Taylan derim. Bu yönetim de 2 tane transfer yapamayacağına göre oraya
Yani 15 gösterip 10 milyonu açıktan tekrar verelim diyorsunDiagne’yi şikecilerin tarifesinden satmamız lazım
Diagne’yi istediğin takdirde 15-20 ye bile okutursun
İş bilen yönetici lazım..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hurma satar bize Ndao'yu kesin.Galatasaray, Lucas Biglia ve Ndao'nun durumunu Fatih Karagümrük'e sordu. Sarı-kırmızılılar, henüz resmi bir teklif yapmış değil. (TRT Spor)
Dorukhancısın sen anlaşıldı. Topçudan anlamıyon demekfarklı oyuncular ikisi de.
DOS lzm bize. kemik 1 dos. Paokta oynayan Esiti bile olabilir.