Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.051
- 102.177
- 5.238
15m umuz var mı?yaremchuk çok iyi forvete benziyor inşallah alırız onu alırsak kesin şampiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15m umuz var mı?yaremchuk çok iyi forvete benziyor inşallah alırız onu alırsak kesin şampiyonuz
10 milyon EuroBu adamın adı Galatasarayımızla anılıyormuş eğer gelirse net şampiyon oluruz çok sağlam forvete benziyor inşallah alır bunu yönetim
Salih bir zamanlar overrated bir adamdı şimdi de underrated bir adam oldu Salih iyidir gelsinAytaç salih has hus gibi yerlilerdense abdulkadir tercih ederim ilk kez akla mantığa yatan birini söylediler.. yaşı da 26 tam Terim'in parlatacagi adam
Şöyle bir şey var reis forumdaki genel kanının aksine Feghouli&Belhanda&Babel veya Diagne&Falcao'nun öyle aman aman bir futbol oynadığını düşünmüyorum mesela Feghouli olmasa olmaz takım çöker diyebilir miyim ? çok umrumda olmaz Babel korona virüs'e yakalandığında 15 Kasım'dı ütüne bel sakatlığı yaşadı şu anda bakıyorum çok çok mu önemli onun yokluğu ? değil benceAytaç salih has hus gibi yerlilerdense abdulkadir tercih ederim ilk kez akla mantığa yatan birini söylediler.. yaşı da 26 tam Terim'in parlatacagi adam
Suan Avrupada degiliz Seneye de Avrupaya gidip gitmeyecegimiz belli degil veya gitsek bile onunde 1 senesi var o zamana kadar Taylab gelistirir kendisinilan olm siz bilerek mi yapıyorsunuz yaw. taylanı özellikle avrupada şekilden şekle sokarlar. içinden geçerler.
iyi niyetli bi kardeşimiz ligde bile zorlanıyor çoğu maçta. 8 de izlemek istemiştim ama orası içinde teknik olarak yetersiz. oyun zekasıda düşük.
salih - akbaba takasına sıcak bakar mı acaba ALANYA
salih - akbaba takasına sıcak bakar mı acaba ALANYA
Bos topcu aldilar mi son donemde
Ben pek rastlamadim. Salih yerine de hashusu almislar. Akbabayi istemezeler o yuzden
Mantikli ama akbabayi isteyeceklerini sanmiyorum ustat formundan oturueski topçusu yhaw mukavelesi bitecek salihle takasa ewt diyebilirler bir iht.
Diego Costa yerine Niasse gelse bile daha fazla katkı sağlar.Hem de daha az maliyete..